Pyöräily

Talvipyöräilyä

1.2.2012 Teksti: Elina Hovinen

Oon pyöräillyt miehen pyörällä eilen ja tänään töihin.

Voi sitä onnea! Miks mä oon venyttänyt oman pyörän huoltoon viemistä ja keksinyt tekosyitä? Pakkanen ei ole mikään este. Se oli yllättävän miellyttävää. Mun varusteet on nyt myös aivan kohdallaan: 

– sateen ja tuulen pitävä takki
– ratakireät soft shell -housut, jotka pitää lämmön sisällä ja tuntuu napakalta päällä
– kenkien suojukset, myös soft shelliä. Nämä on aivan must! Muuten mun varpaat olisivat ihan jäässä.
– Thinsulate-hanskat
– hengittävä, mutta lämmin pipo
– kerrasto

Ei muuten palele! Tänään oli -18 astetta pakkasta eikä ollut yhtään liian kylmä. Pipon voisin tosin vaihtaa sellaiseen kommandopipo-tyyppiseen ratkaisuun. 

Nyt pääsen taas spämmäämään taivaskuvia. Näihin ei vaan kyllästy koskaan.

Tänä aamuna kaaduin pyörällä. Olihan se odotettavissa. Mäjähdin kyljelleni, kun olin vaihtamassa kaistaa ja tien jäinen pinta oli petollisesti puuterilumen alla piilossa. Eipä siinä. Keräilin otsalampun tieltä, puistelin lumet päältä ja jatkoin matkaa. Nyt vasenta lonkkaa koristaa mustelma. Huomenna vien oman pyörän huoltoon ja samalla kertaa ostan siihen talvirenkaat, jos pysyisin niillä paremmin pystyssä. 

Kommentit (3)

Kiitos vastauksista! 🙂 Oot kyllä reipas, kun kaikkien tavaroidenkin kanssa vaan juokset ympäriinsä! 😀 Itsellä kyllä stoppaa viimeistään siihen tekosyyhyn, ettei voi juosta reppu selässä. 😉

Tuli mieleen, että oletko jo käynyt sillon 500kcal-tunnilla, vai mikä sen nimi oli, mistä joskus kirjoittelit tänne? Olisi mielenkiintoista kuulla tuollaisesta tunnista sinulta. 🙂 Ja vielä toinen kysymys: millaista reppua käytät, kun juokset esim. töihin?

Sanna: No en oo vieläkään käynyt. Hööh. En ole muka ehtinyt. Ehtisinköhän mä viikonloppuna käydä. Se olisi kyllä kiva käydä testaamassa.

Mun reppu on ihan tavallinen Jansport. Repun pitää olla iso, kun kuljetan kaikki takit ja kengät + muut vaatteet aina siinä töihin.

Kiitos vastauksista! 🙂 Oot kyllä reipas, kun kaikkien tavaroidenkin kanssa vaan juokset ympäriinsä! 😀 Itsellä kyllä stoppaa viimeistään siihen tekosyyhyn, ettei voi juosta reppu selässä. 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *