Viikkoyhteenveto

Tämän viikon liikehdinnät

30.10.2011 Teksti: Elina Hovinen

Moi moi moi kaikki ihanat! Miten teidän viikko on sujunut? Mun viikko on ollut aika kiireinen, väsähtänyt, onnellinen, hyväntuulinen, lennokas ja mukava.

Ma: 30,14 km pyörälenkki
Ti: Työmatkapyöräilyt yhteensä 16 km
Ke: Työmatkapyöräilyt 17 km + kuntosali 

Kesto: 1 h 26 min
Syke: keski – 128 bpm, max – 155 bpm
Kalorit: 586 kcal

Tapiola keskiviikkoiltana

To: Työmatkapyöräilyt 17 km
Pe: Työmatkapyöräilyt 17 km
La: Lepo
Su: Lepo (ellen nyt innostu tekemään punnerrussarjaa) 

Jonkun aamun aamupala

Olen ihan tyytyväinen tämän viikon treeneihin, vaikka olin ajatellut tekeväni vielä toisen lihaskuntotreenin tälle viikolle. Olen ottanut muutamia varovaisia juoksuaskeleita ohimennen. Esimerkiksi tänään roskia viedessä kokeilin miltä tuntuu juosta – ei se vielä luontevalta tunnu ja se sattuu vähän, vain vähän. En vielä haaveile juoksulenkistä, mutta haaveilen joogatunnille pääsystä. Ennen puolimaratonia olin sopinut meneväni erään kaverini mukana ihan oikealle joogatunnille, mutta sitten tuli loukkaantuminen enkä päässyt. Viikon päästä voisin jo uskaltaa mennä. Ihanaa, kun alkaa olla jo aika normaali olo ja pystyn tekemään salillakin aika normaalin treenin. Keskiviikkona kyykkäsin peräti 40 kilolla eikä tuntunut yhtään pahalta. Eilen tanssin 10 sentin koroissa koko illan ja jalka on tänään vain vähän arka.

Miksiköhän tämä viikko on ollut kiireinen? En edes tiedä. Oon tehnyt aika pitkiä päiviä töissä ja tehnyt kellokortin miinuksia pois, muuta syytä en osaa sanoa. Tältä viikolta mulla ei ole maanantain hääkuvien lisäksi juurikaan muita kuvia. Mä vaan haaveilen siitä Canon 5 D Mark II:sta. Ei jotenkin yhtään huvita koskea tuohon mun 450 D:hen, kun sain kokeilla kaverin Markia. En vain pääse yli tästä. Onnistuin hukkaamaan kameran muistikortinkin eilen. Lähdenkin tästä surffaamaan kamerasivuilla ja vähän myös urheiluvaatesivuilla. Goretex-asu, klossikenkien suojukset ja turvaliivi on edelleen etsinnässä. Onneksi vielä on luvattu lämpimiä ilmoja.