Elämäntyyli

Täydellinen lomapäivä

28.7.2013 Teksti: Elina Hovinen

Eilen heräsimme helteisestä Nauvosta. Aamu oli aika säätöä, koska veneessä oli neljä aikuista ja kolme lasta yötä ja tavaran määrä 31 jalan veneeseen oli melkoinen. Piti raivata tavarat edestä, pakata, siivota omat jäljet ja laitoin veneen samalla purjehduskuntoon, että äiti ja veli pääsevät sujuvasti lähtemään. Voi sitä haikeutta, kun piti jättää vene, kun ajattelee, mitä matkaa ne lähtivät taittamaan. 

Siirryimme Nauvon niemen toiselle puolelle rannalle, jossa kävimme edellisenä päivänä iltauinnilla. Loikoilimme kalliolla ja lapset pulikoivat niin kauan kuin jaksoivat. Vähän aikaa loikoiltuamme äidin vene lipui rannan ohi. Vilkutimme aivan tohkeissamme äidille ja veljelle. Rannalla oli hyvät venebongausnäkymät. Venekuume yltyi ja piti sitten surffata netistä erilaisia veneitä. 

Lapset tosiaan uivat lähes kolme tuntia, kun saivat tarpeekseen. Nauvosta lähdimme ajelemaan kohti Turkua. Upeita saaristomaisemia.

Meille sattui aivan täydellinen kesäpäivä. Oli niin kuuma (ihanaa). Syötiin ulkona ja menimme vilvoittelemaan Turun linnaan.

Linna oli vaikuttava. Tyypit on rakentanut sitä yli 600 vuotta!

Ihana päivä, aivan täydellinen lomapäivä! Lopuksi vielä omaan sänkyyn nukkumaan. Tytöt eivät meinanneet saada unta, kun niiden mielikuvitus lähti laukkaamaan ja kehittelivät kaikenlaisia pelottavia tarinoita linnan vankityrmistä. Lopulta nukuin kolmen tytön kanssa samassa (120 cm) sängyssä, mies pakeni sohvalle sitä ruuhkaa.

Nyt ulos! Aurinkoista sunnuntaita!

Lue myös

Suosittelemme