Ajatuksia

Tervehdys Ahvenanmaalta

8.7.2012 Teksti: Elina Hovinen

Vihdoinkin maltan istahtaa hetkeksi bloggaamaan. Olemme nyt Ahvenanmaalla. Tulimme tänne eilen iltapäivällä. Tämä on uskomattoman pieni ja idyllinen paikka, ainakin tämä Maarianhamina.

Perjanta-iltana tulimme Turkuun, jossa meitä odotti kuvassa olevat kaksi ihanaa ihmistä, sekä asuntoautossa nukkuva pieni pojanpallero. Nukuimme sataman parkkipaikalla muutaman tunnin.

Kenenkään herätyskello ei soinut lauantaiaamuna, mutta heräsin sattumalta vähän ennen seitsemää. Heti silmät avattuamme ajelimme laivajonoon. Osa lapsista nukkui vielä. Jonossa annoimme lapsille aamupalaa ja itse yritimme heräillä ja siistiä itsemme siihen kuntoon, että viitsimme lähteä asuntoautosta laivaan. Me aikuiset ruokimme itsemme ihanasti laivan aamupalabuffetissa. Siitä oli hyvä jatkaa laivaan tutustumista. Lapset olivat ensimmäistä kertaa laivalla ja itsekin näin laivan nyt ihan eri näkökulmasta. Päivälaiva oli aivan eri juttu kuin yö- ja risteilylaivat. Lapset oli ihanasti huomioitu. Heille oli järjestetty erilaisia leikki- ja pelipaikkoja ja ohjelmaa.

Ehdimme vielä ihan lopuksi nähdä upean Peter Pan -tanssiesityksen. Keskimmäistä jännitti pelottava Kapteeni Koukku ja dramaattinen musiikki, joka soi kovalla. Itellenikin tuli kylmät väreet, ei pelosta, vaan siitä että esitys oli hyvä. Lopulta silmäkulmat kostui, kun keskimmäinen rohkaistui menemään esiintyjien pyynnöstä lopuksi lavalle tanssimaan. Hän voitti pelkonsa.

Nyt lopettelen ja kerron muista päivistä ja Maarianhaminasta toisella kertaa. Asuntoautosta kuuluu lasten tasainen tuhina. Päivä on tuntunut pitkältä, koska koko päivän on satanut vettä. Onneksi enää ei sada. Menen nyt muiden seuraan tuohon ulos istuskelemaan iltaa.

Hyvää yötä!

Kommentit (2)

Laura: Voi kiitos! Kiva kuulla, että blogista on iloa ja inspiroi. 🙂

Ihana blogilöytö! Juuri nyt tarvitsin jotain tällaista, ja oon kyllä tiedostanut blogisi olemassaolon jo pitempäänkin. Se herätti kiinnostuksen juuri nyt, koska olen pääsemässä liikunnan makuun ja tällaiset tsemppaavat ja inspiroivat blogit tulevat tarpeeseen. 🙂 Ilmottaudun siis vakilukijaksi, kahlasinkin jo kymmeniä sivuja vanhempia tekstejäsi ja odotan huomista lenkkiä! 🙂

Laura: Voi kiitos! Kiva kuulla, että blogista on iloa ja inspiroi. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *