Juoksu

Thank God it’s friday!

20.1.2012 Teksti: Elina Hovinen

Vaikka viikko on ollut kiva, niin kyllä on ihanaa, että on perjantai! Aaah. Juoksin töistä kotiin ihan hirveässä lumikinoksessa. Kaikki tiet oli auraamatta. Sen jälkeen vedin vielä tytöt pulkissa päiväkodilta kotiin. Kotiin päästyä olin niin totaalisen uupunut, että rojahdin eteisen lattialle makaamaan.

Laitoin tämän kuvan facebookiin kuvatekstillä: ”En jaksa enää mitään. Jään tähän. Tiedoksi Risto (mies)”

Juoksu

  • Matka: 8.82 km
  • Kesto: 1 h 6 min
  • Syke: keski – 152 bpm, max – 179 bpm
  • Kalorit: 578 kcal

Pulkan punnukset.

Nousin mä kuitenkin tuosta lattialta ja menin suihkuun. Eteisen latattialle jäi märkä läntti. Suihkun jälkeen laitoin lapsille ruoan, kyykkäsin jokainen lapsi vuoronperään harteilla ja tein hyvää huomenta -liikkeet myös lasten kanssa. Puin pyjamat päälle ja istahdin tähän. Nyt en enää aio nousta koko iltana sohvalta. Kohta alkaa The Voice of Finland.

Huomiseksi on luvassa ihanaa ja erityistä ohjelmaa. Tuskin maltan odottaa.

Yksi aamu ja bussin ikkuna

Tämän viikon treenit on mennyt ihan pieleen kuplivan mahan takia. Maha aloitti kiukuttelunsa maanantai-iltana ja tänään on ensimmäinen rauhallisehko päivä. Todella raivostuttavaa. Raivostuttavinta on ehkä se, etten oikein tiedä mistä maha nyt kantaa kaunaa.

Herkkulakosta sananen. Tänään on ensimmäinen kerta, kun tekee ihan järkyttävästi mieli herkkuja. Onneksi kotona ei ole mitään herkuksi luokiteltavaa. Toissayönä näin unta Dumle-karkeista. Tänään on herkkulakon 20. päivä.

Kommentit (2)

Kiitos ihana Senja! Sun kommentti teki mulle samoin. Hymyilen.

Ihana Ele, tämä postaus pisti hymyilemään. 😀

Kiitos ihana Senja! Sun kommentti teki mulle samoin. Hymyilen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *