Yhteistyöpostaus

Tienaa shoppailemalla

9.6.2014 Teksti: Elina Hovinen

*Yhteistyöpostaus

Olen kirjoitellut teille ennenkin Ostohyvitys.fi:stä. Kyseessä on palvelu, jonka kautta pääsee shoppailemaan erilaisiin nettikauppoihin. Nimensä mukaisesti saat hyvitystä ostoksista, joita teet Ostohyvitys-sivuston kautta. Joo-o! Totta se on. Itse tilasin Zalandosta kengät ja jakun, niin bonustilille nasahti heti tilausvahvistuksen jälkeen muutama euro. Palvelua kannattaa käyttää aktiivisesti, koska sitten kun olet kerryttänyt bonustilillesi 15 euroa, voit lunastaa rahat tilillesi.

OH-KESÄ-1200-627-2

Aikaisemmasta postauksesta voitte käydä lukemassa, miten palvelu toimii, Tällä kertaa mulla on teille kerrottavana mahtava tarjous, nimittäin Ostohyvitys.fi -sivulla alkoi eilen huikea tuplabonus-kampanja. Kampanja koskee sekä uusia että vanhoja palvelun käyttäjiä. Kampanjassa on mukana seuraavat nettikaupat: Nelly, Zalando, Yves Rocher, Boozt, Hotels.com ja Fitnestukku. Saatte siis näiden nettikauppojen tilauksista tuplaten bonuksia. Näin naisen logiikalla ajattelisin, että mitä isompi ostos, sitä isompi bonus. 😉

Tällä kertaa mä tilasin kengät. Vai menikö se niin, että tälläkin kertaa tilasin kengät. Ja adidakset, kuinkas muuten, Minut on aivopesty. Tällä kertaa en tilannut kuitenkaan juoksukenkiä.

AD111A0BX-503@1.1

No okei, näytän mä teille jakunkin, jonka heräteostoksena tuuppasin ostoskoriin. Ihan raikas ja rento mun mielestä.

VE121K04O-A11@7

Klikkaa itsesi TÄSTÄ linkistä shoppailemaan.