adidasheimo

Tiesittekö, että GPS:n kanssa voi eksyä?

11.2.2014 Teksti: Elina Hovinen

En minäkään. Mutta eksyin silti ja vielä kaksi kertaa saman päivän aikana. Olen tainnut ennenkin mainita, että en ole kovin hyvä suunnistamaan ja eksyn lähes jokaisella lenkillä. Hyvä kun löydän töihin aamuisin. Tänään lähdin töistä suoraan suunnistamaan GPS:n avulla kohti Pirkkolaa ja ensimmäisiä varsinaisia adidasheimotreenejä. Olin tietysti katsonut reitin kartalta, mutta laitoin vielä varmuuden vuoksi kännykän GPS:n päälle. Tottelin kuuliaisesti ohjeita, joita korvaani hento naisääni kuiski, mutta silti sain olla tekemässä U-käännöstä toisen perään. Kotiin suunnistaessani nauroin ääneen, kun 20 minuutin pyöräilyn jälkeen löysin itseni taas Pirkkolan urheilupuistosta tasan samasta paikasta, josta olin lähtenyt. Siinä vaiheessa päätin laittaa GPS:n pois päältä ja luottaa vaistoihini ja lähteä sitä pidempää reittiä kotiin. Nyt olen kotona, joten löysin perille. 😀

Nämä adidas Supernova Glide 6 boostit ovat vilpittömän arvioni mukaan tosi hyvät juoksukengät! Tässä saattaa olla meikäläisellä tallin vaihto edessä. Asicsit ovat saaneet kilpailijan.

Päivän treenit olivat tosi kivat ja mulle rankat. Tänään opettelimme mäkijuoksutekniikkaa. Treeniohjelmassa luki PK-vauhtinen (eli 60-70% maksimisykkeistä), mutta mun sykkeet oli jotakin ihan muuta (keskisyke 160 bpm). Kiukuttaa ja hävettääkin tämä mun tämänhetkinen juoksukunto, mutta samaan aikaan olen tosi innoissani, kun tiedän, että olen asiantuntevissa käsissä. Nyt oli vasta ensimmäiset treenit, joten tässä on vielä ruhtinaallisesti aikaa rakentaa kunto huippuunsa. Kyllä musta vielä juoksija tulee. Tässä vaiheessa harmittaa kun se maratonia varten rakennettu kunto on rapissut salille sinne levypainojen väliin.

Hikinen smurffijengi venyy.

Toinen asia, joka harmittaa ihan suunnattomasti on tuo mun vasen nivunen. Se on juoksun ja tuon mutkikaaan kotimatkapyöräilyn jäljiltä ihan sairaan kipeä. Hyvä kun pystyn kävelemään. Tämä muistuttaa pikkuisen pahaenteisesti sitä muutaman vuoden takaista nivusen napsahtamista tuolla samaisissa Pirkkolan pusikoissa. Onneksi tilanne ei kuitenkaan ole lähimainkaan noin paha kuin tuolloin, mutta nyt täytyy ottaa lepoa vähintään seuraaviin heimotreeneihin asti ja popsia vaikka Burana-kuuri tähän alkuun. Keskiviikkona on tosiaan hieronta-aika ja jos siitä ei ole apua, niin taidan varata ajan paljon kehutulle taikuri-Tuukalle.


Tällainen lenkki siis tänään.


Tässä todistusaineistoa mun retkestä. 😀

Pakko vielä loppun kehua loistavaa heimojengiä. Ilmapiiri on ihanan kannustava ja innostunut. Tämä on parasta mitä on vähään aikaan tapahtunut. Jee!