Ajatuksia

Torstaikuulumisia

11.10.2012 Teksti: Elina Hovinen

Vitsi miten nopeesti viikko on mennyt. Ollaan jo torstaissa. Jee, Dance-päivä!

Verenluovutuksen jälkeisenä päivänä olin pahoinvoiva. Olo oli tosi heikko, mut koheni kuitenkin, kun join runsaasti. Urheillessa hapottaa ihan heti ja suorituskyky on aivan onnetonta verrattuna normaaliin. Ohimenevää varmasti. Ei edes ihan hirveästi haittaa nyt kun ei ole mitään tavoitteita, kunhan vähän liikuskelen. Toisaalta haluaisin asettaa itselleni jonkinlaisen tavoitteen, tuntuu että tarvitsen ryhtiliikkeen. Kaipaisin vaihtelua, jotakin uutta ja motivoivaa. Mitä se olisi?

Maanantaiaamun nakkisilmä – ripsissä uutta Lancômea

Tiistain kasvonaamio. Olin menossa tuona iltana kuopuksen jumppaan. Sinne oli kutsuttu vanhemmatkin jumppaamaan. Kuopus totesi mulle päiväkodin pihalla, että ”äiti, sun pitää ainakin ensin käydä pesemässä naama ja vaihtaa vaatteet”. Oli muuten tosi kivaa olla jumppaamassa pikkuisten kanssa. Itsellekin tuli hiki ja oli ihana nähdä miten paljon kuopus nautti mun läsnäolosta. Hän oli naama näkkärillä koko jumpan ajan.

Nyt mulla on sitten puolestaan maha epäkunnossa. Jouduin tänään lähtemään töistä vähän aikaisemmin kotiin. Ärsyttävää. Toivottavasti menee nopeesti ohi.

Joku joskus pyysi kuvaa mun pieruverkkareista. 😀 Tuossa ne nyt on. Susirumat, mutta ah niin ihanat ja pehmeät. Löysin nuo Prismasta kympillä.

Nyt kaivan kutimet esille ja liikahdan sohvalta vasta lasten iltapala-aikaan. Leppoisaa torstaita!

Katsooko muut Dancea? Kuka on sun suosikki?

Kommentit (11)

poppis: Tuollainen on varmasti just hyvä! Mitäköhän mä keksisin…

Mullakaan ei tällä hetkellä ole tietoa mihin (juoksu)treenini tähtää. Joku saattaisi kysyä eikö se riitä, että pysyy hyvässä kunnossa. Onhan toki siinäkin tavoitetta… Kuitenkin kalenterissa uhkaavasti lähestyvä juoksutapahtuma on yksi parhaista motivaattoreistani lenkkipolulle.

Minä katon! Saara-Elina oli mun suosikki, pittäähän toista Oulun tyttöä kannustaa. Mut harmittavasti tippui jo. :/

Hienot pieruhousut! Mulla on melkein samanlaiset vastaavat. 😛

Moi, kävin eilen sun esimerkistä inspiroituneena luovuttamassa verta! Hyvä, että kirjoitit siitä niin tuli minunkin vihdoin ja viimein mentyä. Itselleni ei onneksi tullut huonoa oloa, mutta väsy tuli kyllä sen jälkeen todella aikaisin! Urheilemaan olen menossa ekaa kertaa tuon jälkeen vasta huomenna joten sitten viimeistään huomaan, vaikuttiko kuinka voimiin… Käsi on kyllä siitä piikistä edelleen herkkänä. Ei ehkä haukka ihan nouse 🙂 Toivottavasti saat treenisi taas pian kulkemaan, niistä (ja muustakin) on kiva lukea!

Pierarit rules!!

Pitää suunnata Prismaan ostamaan uudet, kun omista ”ihanista” mintunvihreistä pierareista on se sisäpuolen pehmeys kadonnut. Ai niin mut on se ostolakko… Sallitaanko mukavuusvaatteet?

ihanat pierupöksyt! ittelläni on r-collection kollarit kotipöksyinä.

Dancea katon mutta varsinaista suosikkia ei vielä ole. Tosin Jeffreyn ja Kiiran Nälkäpeli-tanssi silloin ekassa suorassa lähetyksessä oli ihan jäätävän hieno ja samoin eilisen jakson tanssi myös nii niitä kahta ehkä kannatan 🙂 Haza on myös hyvä!

Haha! 😀 Mä rakastan pieruverkkareita! <3 Ja nykyään useammin mulla on verkkarit päällä kuin farkut tms.. 😉

Mä katon EHDOTTOMASTI aina Dancea! Mun suosikki oli tytöistä Saara-Elina, mut nyt on Haza. Ja pojista on Konsta, koska se on mun kaveri. 😀 Nii ja tietty siis myös hyvä tanssimaan.

Haza on ehdottomasti paras! Ja mulla on sadat tommoset pieruverkkarit ahhhhh… 😀

Oot kyllä ihana rapanaama 😀 Multaki löytyy yhdet ällöcollarihousut. Itseasiassa ne näkyi kissatreenipostauksessa just..

poppis: Mun on pakko keksiä joku tavoite, muuten mä lötkistyn. Kaksi viimeisintä viikkoa on mennyt kevyehkösti ja sen tuntee pääkopassa – kiristää. Kaipaan kovasti vaihtelua.

Laura: Sama juttu, Saara-Elina oli minunkin suosikki. Harmitti kun hän tipahti, mutta ymmärtäähän sen. Ei siitä olisi mitään tullut kipeän käden kanssa. En oo vielä löytänyt uutta suosikkia tilalle. Miehet ei tänä vuonna säväytä. Ainakaan vielä.

Outis: Ai kävit! Hienoa! 🙂

Sarpukka: Ei sallita. 😀 Saat pärjätä lokakuun vielä mintunvihreillä.

Roosa: Huippua, että muutkin tajuaa pieruverkkareiden merkityksen. 🙂

Monna: No tiätty katot ja pieruverkkareissa, eikö? 😀

Anonyymi: Heh, pieruverkkarit on parhaat.

niobe: Itse olet ihana. <3

poppis: Tuollainen on varmasti just hyvä! Mitäköhän mä keksisin…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *