Ajatuksia

Toukokuuta odotellessa

25.4.2012 Teksti: Elina Hovinen

Keväällä on ihmeellinen vaikutus minuun. Koko ajan on jännästi kupliva ja odottava olo. Tiedättekö? On taas se olo, kun tuntuu, että pitää laittaa asiat järjestykseen, siivota sitä to do -listaa, jonka asiat pysyvät vuodesta toiseen samana, tehdä isoja päätöksiä ja kokea suuria tunteita. Keväällä luonto on ihan kaikista ihanimmillaan. Luonto herää ja ihmiset sen mukana, kun elohopea kiipeää mittarissa ylöspäin. Kevät on mun lempi vuodenaika! Keväällä menimme naimisiinkin.

Toukokuussa on luvassa paljon kivoja juttuja. Odotan jääkiekon MM-kisojen avausmatsia, jota pääsen katsomaan livenä, Idolsin finaalia, jota myös pääsemme koko perhe katsomaan livenä ja Pariisin matkaa! Tiedättekö mitä en enää odota: Helsinki City Runia, jonka osallistumisen myin pikkusiskolle. Samalle viikonlopulle tuli niin monta muuta asiaa, että päätin luopua siitä, mutta samaan aikaan ilmoittauduin loppukesän MidnightRunille. Puolikkaan aion juosta kesän/syksyn aikana, ehkä tänä vuonna se voisi olla kotikaupungin Espoon Rantamaraton. Toukokuussa on myös ihanien ihmisten häät.

Tekee mieli kaivella taas vanhoja valokuvia ja fiilistellä, vaikka 10-vuotishääpäiväfiilistelyt säästän myöhemmäksi. Kävin tässä fiilistelemässä vanhoja kuvia ja erehdyin katsomaan viime kevään kuvia. Sisälle tuli ahdistusmöykky. Nyt kuuntelen musiikkia ja yritän päästä takaisin tähän päivään. Nyt olen onnellinen, viime keväänä en ollut.

Rakastan tätä biisiä. Surullisen rauhoittava ja kaunis. Koko I Know I Am Human -albumi on ihana.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WW4a7gB92yY&w=420&h=315]

Mitäs vielä? Olkapää ei hirveästi osoita paranemisen merkkejä Buranan popsimisesta ja levosta huolimatta. Tämä yläkropan pakkolepuutus on saanut mut laiskistumaan. En oo vaivautunut salille kohta pariin viikkoon. Oon pyöräillyt ja juossut, mutta siinäpä se. Eilenkin vaihdoin suunnitellun salitreenin pitkäksi pyörälenkiksi. Pyöräilin 30 km.

Tulipas poukkoilevaa. Huomenna menen juosten töihin, osan matkasta juoksen siskon kanssa. Hyvää yötä!