Kuntoutus

Treenejä ja oleilua

20.4.2013 Teksti: Elina Hovinen

Kerron nyt kuvin, kun tuntuu, ettei tekstiä oikein irtoa.

Arvaatteko kumpi käsi on leikattu? Omaan silmään eron huomaa heti.

Kävin Sarin kans eilen treenaamassa. 🙂 Sarpukan rusketus on aivan kadehdittava!

Varovaista jalkaprässiä

Mun oma assistentti, joka lastas mun prässipainot

Eilisen treeni

10 min alkulämpö crossarilla

Jalkaprässi 3 x 15, 80 kg (tyylillä polvet leukaan)

Vatsarutistus penkissä 3 x 20 (10 kg levypaino sylissä)

Selänojennus 3 x 15, 10 kg kuula vasemmassa kädessä

Jalkojen nosto selinmakuulla 3 x 15

Askelkyykyt 3 x 20

Vatsat ”pyöräillen” selimakuulla

Loppuverryttely 30 min kuntopyörää

Kesto: 1 h 18 min

Syke: keski – 145 bpm, max – 169 bpm

Kalorit: 601 kcal

Oon miettinyt niitä huonoja öitä ja tulin siihen tulokseen, että en pysty nyt tämän kipeän käden kanssa nukkumaan omassa sängyssä, koska siellä on liikaa tilaa pyöriä ja lisäksi sänky on liian pehmeä. Mieskin sanoo, että joutuu välillä korjaamaan mun asentoa, kun saatan nukkua käsi ihan hankalasti roikkuen (mitä nyt kantoside antaa myöden). Olen nyt kahtena yönä peräkkäin siirtynyt aamuyöstä sohvalle nukkumaan. Sohvalla ei mahdu pyörimään ja saan riittävän ison pinon tyynyjä selän alle. Sohvalle siirtymisen jälkeen olen nukkunut yhtä soittoa aamuun asti. Ehkä mun täytyy nyt vain suosiolla nukkua sohvalla, vaikka oikeasti kiduttaa nukkua yksin. Mulla on ihan hirveä läheisyyden kaipuu, kun en ole voinut neljään viikkoon nukkua lusikassa. En voi kietoa käsiä toisen ympärille. 🙁 Enää kaksi viikkoa olen sidottuna tuohon kirottuun kantositeeseen.

Eilen tuli hirveä rakkauspuuska näitä mun palleroita kohtaan. Esikoinen lähti serkkujen mukana mökille, joten kotona oli vain kaksi lasta. Oikeasti yhden puuttumisen todella huomaa.

Pikkuinen ei jaksanut valvoa The Voice of Finlandin loppuun.

Tänä aamuna mä taas suuntasin salille. Raskaana oleva ystävä houkutteli mut hänen seuraksi spinningtunnille. Arvelutti hieman, mutta lähdin kuitenkin. Olipa ihana hikoilla oikein kunnolla. En muistanutkaan, miten ihanaa spinning on. Ohjaaja katsoi mua hieman epäillen ja kysyikin, että olenko varma, että pystyn pyöräilemään. Pystyin mä. Mä oon polkenut niin paljon, että paketti pysyi yhdelläkin kädellä hyvin kasassa. Kunto ei oo ihan paras mahdollinen, mut oli niin kivaa! Nyt pitää ottaa loppupäivä hissukseen.

Kesto: 1 h 6 min

Syke: keski – 156 bpm, max – 181 bpm

Kalorit: 573 kcal

Täsä mä nyt ole! Suihkun jälkeen ja mahassa miehen tekemään vähähiilarista pitsaa. Ei huono!