Kuntoutus

Treenejä

27.4.2013 Teksti: Elina Hovinen

Eilen saimme lapsivapaan illan ja mihin me lähdettiin? No salille. Perjantai-iltana seiskan jälkeen sali oli taas ihanan hiljainen ja tällä kertaa se myös pysyi hiljaisena. Mä tein nopean ja kevyen aerobisen treenin ja sit suihkun kautta miehen työkaverin läksiäisiin. Onhan se ihan erilaista olla tuollaisissa juhlissa selvin päin. Lähdettiin jo ennen puolta yötä pois. Ennen kotiin menoa ajeltiin kaupunkia ristiin rastiin ja juteltiin. Käytiin kahvilla niinkin eksoottisessa paikassa kuin ABC Delissä. Teki hyvää ja ihanaa kun aamulla oli virkeä ja raikas. Mä oon vieläkin ihan hämmentynyt tämän mun ”puhdistautumisen” aiheuttamista puntarilukemista. Puntari on näyttänyt nyt reilun viikon alle kuudenkympin lukemaa. Kuukausi ilman mitään saastetta kropassa on kyllä tehnyt sen verran hyvää, ettei enää tee mieli palata vanhaan.

Crosstraining

Kesto: 53 min

Syke: keski – 137 bpm, max – 154 bpm

Kalorit: 406 kcal

 

Tänään lähdimme taas salille. Suunnitelmissa oli tehdä vähän pidempi treeni.

Arvatkaa mitä? Mä kyykkäsin! Smithissä ja pienillä painoilla, mutta kyykkäsin silti. (On fysioterapeutilta lupa.) Oikea käsi roikkui vapaana ja vasemmalla pidin kiinni tangosta.

Käsi on ihan uskomattoman paljon paremman tuntoinen! Liikeradat laajenee koko ajan ja lepokipu vähenee. Nukun nykyään yötkin heräämättä. Mä luulen, että olen pelikunnossa, siis työkunnossa, nopeammin kuin arvaattekaan. Kunnon treenauskunnossa olen ehkä syksyllä.

Takana mun treenikaverit lepotauolla omasta crossfit-rääkistään. Kiduttaa katsoa toisten ihania tapporankkoja treenejä, kun itsellä treeniliikkeet on niin vähissä. Mutta on tämäkin jo paljon mitä mä nyt pystyn tekemään. Eli en valita! Olisi vain kova hinku päästä opettelemaan kaikkia uusia liikkeitä ja juttuja.

Treeniseuralaiset

Lapsiparkissa ollut kullanmuru. Hän oli piiloutunut 10 minuuttia ennen mun tuloa lapsiparkin matkasänkyyn ja siellä sellaiseen ryömimisputkeen. Siellä se lymyili ja hymyili silmät tuikkien, kun menin etsimään. Tässä se sitten taas ihmettelee mitä ihmettä ne aikuiset siellä laitteissa härvää.

Salitreeni + tunti aerobista

Kesto: 1 h 41 min

Syke: keski – 140 bpm, max – 167 bpm

Kalorit: 779 kcal

40 min crossaria

4 x 15 kyykkyjä Smithissä, 40 kg, 50 kg, 50 kg, 40 kg

4 x 20 jalkojen nostoja + pieni lantion nosto

4 x 15 selänojennus 10 kg kiekko kädessä

4 x 15 vatsarutistus Bosun päällä 15 kg kiekon kanssa

4 x 15 askelkyykkyä/jalka 16 kg käsipaino vasemman hartian päällä

3 x 15 pohkeet istuen 50 kg

3 x 15 sivutaivutukset selänojennuspenkissä

20 min juoksucrossaria

Ihana treeni!

Oon nyt kerännyt kuvia ruokapostausta varten. Kerään vielä vähän ja tuuppaan ne sitten näytille.

Rentoa ja raikasta lauantai-iltaa! Meidän perhe rupeaa nyt katsomaan Pakko tanssia.

Kommentit (6)

Alku tekee aina tiukkaa, mutta kyllä se siitä helpottaa. 🙂 Kiva kuulla, että täältä saa tsemppiä! Kiitos itsellesi, ihana! 🙂

En ole tainnut kertaakaan kommentoida sun blogiin, vaikka olen jo pitempään lukenut. Nyt piti tulla kertomaan, että vitsit mä ihailen sun sitkeyttä! Toinen se jaksaa käsi rampana käydä salilla ja treenata, kun useimmat jäävät ihan terveinäkin kotiin. Ihan mahtavaa! Jatka samaan malliin. 🙂

Voi kiitos! Treenit on sairaslomalla ja terveenäkin mun henkireikä. En osaisi olla ilman. 🙂

Hitsit näytät kyllä hyvältä! Tsemppiä käden kanssa tai olkapään!

Oot niin hehkuttanut hyvää oloa, että päätin itsekin skipata alkoholin joksikin aikaa. Tarkoitus myös aloittaa herkuton elämä, kropan puhdistuminen ei olis kyllä pahitteeksi!

Kiitos! 🙂 Kivaa, että oot innostunut mun hehkutuksen perusteella kokeilemaan elämää ilman alkoholia. 🙂 Tule ihmeessä kertomaan sitten miltä se on tuntunut. Onko ollut hehkutuksen arvoista?

Täälläkin ollaan oltu nyt viikon verran herkkulakossa. Sokerihiirelle tekee tiukkaa… 😉 Alkoholittomalla olen aina 🙂

Sun blogi antaa tsemppiä, kiitos ihana! 🙂

Alku tekee aina tiukkaa, mutta kyllä se siitä helpottaa. 🙂 Kiva kuulla, että täältä saa tsemppiä! Kiitos itsellesi, ihana! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *