Treenipäiväkirja

Treeni-ilmeet

19.1.2014 Teksti: Elina Hovinen

Tänään oli hyvä treeni, samoin eilen. Muuten viikko on ollut tosi löysä. En ole saanut aikaiseksi vaihtaa pyörään nastoja alle, joten työmatkat olen kulkenut bussilla musiikkia fiilistellen.

Eilen tehtiin jalkatreeni hyvällä sykkeellä. Ihanasti irtosi parin päivän lepäilyn jälkeen. Jalkatreenit ovat edelleen mun lemppareita. Tänään vuorossa oli rinnat, hauikset, ojentajat ja vatsat. Mies nauraa usein mun treeni-ilmeille. Tänään sain nähdä imitaatiota niistä. 😀 Kamalaa! 😀 Niistä naaman vääntelyistä kun saisi hidastettua videokuvaa – ai että olisi kaunista! Turha kuvitella, että treenatessa näyttää hyvältä. Ei ainakaan, jos treenaa yhtään tosissaan. Joskus kauan sitten mä muistan pystysoutua tehdessä kun mua hävetti omat ilmeet. Nykyään ei yhtään kiinnosta. Ei pidä vain erehtyä katsomaan peilistä sitä. Tässä näitä nyt kuitenkin teille, koska kuvatodisteita on tullut salilla otettua. Olkaa hyvät, tai oikeastaan anteeksi. 😀

Manaaja

Ehkä ette enää toivo sitä hidastettua videokuvaa ilmeistä. Voi apua! Vielä viimeistelyksi pari kuvaa eiliseltä.

Ehkä ilmeistä tietää, että treeni oli hyvä.

Ps. Blogia voi seurata Facebookissa, Instagramissa, Bloglovinissa, BlogilistallaTwitterissä, Movescountissa ja HeiaHeiassa. Kahteen ensimmäiseen lisään reaaliajassa päivityksiä. Instagramiin lisäilen välillä treenivideoita ja Facebookin feediin linkitän heti tuoreeltaan uudet blogipostaukset.

Lue myös

Suosittelemme