adidasheimo

Tuntumaa juoksuun

20.4.2014 Teksti: Elina Hovinen

Eilen kävin lasten kanssa tuossa läheisessä urheilupuistossa radalla vähän kirmailemassa. Ihanaa oli, kun tämä tuli lasten ehdotuksesta. Puimme trikoot jalkaan ja lähdimme. 

Onneksi sain siirrettyä muutamat kuvat koneelle. Vedin kameran piuhan pois liian aikaisin ja alustin muistikortin, niin omat juoksukuvat jäi siirtymättä. Harmittaa! Vaikka kuvat olivat pienimmän tytön ottamia, niin kameran ruudulta ne näytti hyviltä. Ei voi mitään.

Sain tällä viikolla MobileFun-nettikaupasta tuon käsivarsikotelon. Tulikin kreivin aikaan, koska aiempi käsivarsikotelo oli aivan ratkeamispisteessä. Tuolta nettikaupasta löytyy kaikenlaisia puhelintarvikkeita. Tarpeellisia ja turhia, mutta hauskoja. Esimerkiksi pyörään oli vedenpitäviä kännykkätelineitä. *

Tuossa käsivarsikotelossa on fiksumpi tuo kiristyssysteemi, kuin mun aiemmassa, sen saa helpommin pois ja takaisin päälle ilman, että remmi irtoaa kokonaan.

Olin kerrankin fiksu ja lämmittelin kunnolla ennen kuin lähdin yrittämään juoksemista. Venyttelin nivuset ja lonkankoukistajat ja tein Villen opettamia dynaamisia venytyksiä. Sen jälkeen vasta lähdin kokeilemaan miltä juoksu tuntuu. Juoksin eri vauhtisia pätkiä ja yritin kiinnittää huomiota tekniikkaan. Matkaa kertyi vajaat kolme kilometriä ja jalka ei kipeytynyt juuri lainkaan. Juoksun jälkeen tein lisää kevyitä venytyksiä. Illalla lähdin vielä pitkälle pyörälenkille. Tänään jalassa ei ole kovin ihmeellisiä tuntemuksia. 

Yksi juoksukuva löytyi kännykältä.

Nyt taas lähdemme retkelle. Ihanaa! 🙂

* Mainoslinkki, yhteistyöpostaus