Elämäntyyli

Tuulipukupariskunta

31.7.2013 Teksti: Elina Hovinen

Mä nautin näistä lomapäivistä niin täysillä. Ihanaa vain olla ja tehdä asioita ilman mitään aikatauluja. Meillä on tämän ja tulevan viikon siskon kaksi lasta päivähoidossa, mutta he ovat kuin omia lapsia, joten heidän läsnäolo ei sekoita kuvioita mitenkään. 🙂 Kiva vain, että lapsilla on leikkikavereita, vaikka kyllä he osaavat järjestää draamaa, koska ovat niin tuttuja keskenään, kuin sisaruksia.

Illalla oli taas treenin vuoro. Olkapään kuntoutustreeniä taas. Olimme sopineet miehen kanssa, että molemmat teemme ensin omat treenimme ja lopuksi vedän miehelle sellaisen vatsalihastreenin, että varmasti tuntuu. Hän ei kuulemma saa vatsalihaksia koskaan kipeäksi, joten nyt piti keksiä sellainen treeni, että varmasti tuntuu. Olipa kiva treenata kerrankin yhdessä, eikä vain yhtä aikaa. Olimmehan kuitenkin samoissa väreissäkin treenaamassa. Ei riitä, että Sarin kanssa pukeudutaan samanlaisiin vaatteisiin. Viime viikonloppuna Turussa olimme samanvärisissä paidoissa ja farkkusortseissa – minä, mies ja keskimmäinen ja tänään sitten treenaamassa molemmat mustavalkoisissa. 😀 Tuulipukuperhe, puuttuu vain samanlaiset tuulipuvut.

Vatsalihastreeni oli hyvä. Yritin keksiä hyviä ja monipuolisia liikkeitä. Itse en jaksanut ihan täydellä teholla tehdä, koska olin jo kaksi kertaa tällä viikolla treenannut vatsoja, mutta vedin niin kovaa kuin vain ikinä pystyin. Pitihän mun miehelle näyttää.

Teimme TRX-naruilla jalkojen koukistuksia vatsan alle, jalkojen nostoja, jalkojen suorina vispaamista, tavallisia vatsarutistuksia pallon päällä, levypainon siirtoa puolelta toiselle seisten ja mitäs vielä. Teimme toistoja niin paljon, että kumpikin veti itsensä ihan loppuun. En olisi jaksanut enää yhtäkään toistoa. Lopuksi heitettiin yläfemmat ja lähdettiin kotiin. Hyvä treeni! (Paitsi vasemman käden osalta, taas. Se on saakelin kipeä. En uskaltanut edes kepillä pyörittää hartiaa taakse, kun pelkään, että olkapää lähtee paikoiltaan.)

Kesto: 1 h 12 min
Syke: keski – 112 bpm, max – 144 bpm
Kalorit: 324 kcal

Kotona tein vielä hauikset ja ojentajat.

Iltapalaksi jättimäinen turkkijugua, marjoja ja banaania. Ja sauna! Elämä maistuu aika maukkaalta juuri nyt!

Lue myös

Suosittelemme