Pyöräily

Ulkoliikuntaa ja valokuvaamista

15.1.2013 Teksti: Elina Hovinen

Flunssasta toipumisen jälkeen en ole vielä salille asti päässyt. Kova hinku olisi, mutta aikataulut ei ole vielä antaneet myöden. Viime viikonloppu meni töissä ja töiden jälkeen en voinut oikein ajatella muuta kuin kotiversuissa hillumista ja päiväunia. Tällä viikolla menen. En mä silti liikkumatta ole ollut. Olen pyöräillyt työmatkat. Ensimmäiset pyöräilyt tuntuivat ihan tosi tahmaisilta ja vaikeilta, mutta nyt alkaa kunto tuntua samalta kuin ennen sairastumista. Tänään juoksin siskon kanssa töihin. Tuntui kevyeltä ja ihanalta. Ihanalta tuntuu myös se, että aamuisin näkee jo edes pienen pilkahduksen auringonnousua. Kevät tulee!

Toukokuussa on kauden ensimmäinen puolimaraton edessä ja olen asettanut aika kovan tavoitteen. Aion juosta puolikkaan aikaan 1.45. En vielä tiedä miten, mutta enköhän mä keksi jonkinlaisen treeniohjelman tavoitteen saavuttamiseksi. Kesälle pitäisi aikatauluttaa ainakin yksi maraton, mutta en vielä tiedä mikä se on.

Alkaa ajatukset jo vähitellen kääntymään kevääseen ja kesään. Mulla on kesän alussa tiedossa ihan huikea juttu! Pääsen äitini kanssa extremepurjehdukselle. Purjehdimme äidin veneen Oulusta Maarianhaminaan yhtä soittoa, tietenkin säät huomioiden. Odotan tuota aivan törkeän paljon!

Valokuvaushaasteesta olen pitänyt kiinni. Olen ottanut joka päivä yhden kuvan. Toivottavasti jaksan jatkaa tätä koko vuoden, nimittäin kertyy ihan mukava päiväkirja näistä kuvista. Tässä teillekin kuvia.

9/365 Olohuoneemme valaistus on ollut tämä lokakuusta alkaen

10/365 Tällaista meininkiä oli pitkälti koko viime viikko. Lötköilyä ja tv:n katselua.

11/365 Ensimmäinen työpäivä uudessa työtehtävässä ja uudessa toimipisteessä. Olen innoissani!

12/365 Ylityöpäivän jälkeen ihana aurinko

13/365 Ylityöviikonloppu pulkassa, jaksoin vielä lähteä lasten kanssa ulos.

14/365 Iltasatuhetki

15/365 Pienimmän jumpan aikana kävimme isompien kanssa kirjastossa

Kommentit (2)

Vakkari, kiva kuulla, että näistä on iloa jollekin! 🙂

Tykkään sun ideasta ottaa joka päivä joku kuva! Kiva kun jaat hetkiä täällä kuvin ja sanoin. 🙂

Vakkari, kiva kuulla, että näistä on iloa jollekin! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *