Ajatuksia

Unelmia ja tavoitteita

10.3.2013 Teksti: Elina Hovinen

Minulla on liikuntaan liittyvä unelma, josta aion tehdä itselleni tavoitteen. Asetin itselleni jo tälle vuodelle urheilutavoitteita, jotta ne motivoisivat minua kuntoutumaan leikkauksesta. Uskon tässäkin asiassa, että mielellä on iso merkitys. Asenne ratkaisee.

Mun liikuntaunelmaa toteuttaa Instagramissa @laurasykora. Uskomattoman kaunista ja taitavaa! Vielä jonakin päivänä terveellä olkapäällä teen näitä juttuja. Uskotteko?

 

Toinen realistisempi tavoite on maraton. Aion juosta vielä tänä vuonna maratonin.  Suunnitelmissa on Espoon Rantamaraton ja takaporttina Vantaan maraton, jos en ole vielä syyskuussa kunnossa. Leikkauksesta kuntoutumiseen menee ainakin se kuusi viikkoa. Aikaisintaan kahden kuukauden päästä leikkauksesta (toukokuun loppu) pääsen juoksemaan, mutta se riittää, kun päätän niin.

Kolmas hyvin konkreettinen tavoite tälle keväälle on kuntoutua ennen kesäkuun ensimmäistä, nimittäin silloin hyppään äidin veneeseen, jolla on tarkoitus purjehtia yhtä soittoa Oulusta Ahvenanmaalle. Jos miehistössä on kaksi henkilöä, jolta tilanne tällä hetkellä näyttää, käden olisi oltava siinä kunnossa, että pystyn kipparoimaan yksinkin. En uskalla luvata, että isopurje nousisi vielä tuolloin, mutta jos edes kakkosreiviin saisin yksin nostettua.

Mulla on sellainen fiilis, että mun on pakko asettaa itselleni selkeät tavoitteet. Pelkään, että luovutan ja ahdistun, jos ei ole tavoitteita. Mutta toisaalta kuitenkin tiedostan, että tässä kaikessa piilee mahdollisuuksia, joita en vielä tiedä. Sain eräältä lukijalta kivan tsemppausviestin, jossa hän kirjoitti osuvasti –  tämä on loistava tilaisuus itsetutkiskelulle. Sellaisena mä yritän tämän taipaleen ottaa.

Kommentit (9)

Ihanan positiivinen asenne! Selkeät tavoitteet on varmasti yksi hyvä keino selviytyä hyvin leikkauksesta ja kuntoutuksesta. Olet muutenkin mielestäni sen verran päättäväinen ja positiivinen nainen, että yksi leikkaus ei sinua lannista! Tsemppiä! 🙂

Voi kiitos, kivasti sanottu! 🙂

Aivan mahtava toi sun asenne, hurjasti tsemppiä! <3

Omat pienet valitteluni kyynärpääkrempasta tuntuvat leikkauksen rinnalla niin turhalta…

Btw, upeita noi Lauran kuvat! Jos sopii, voisin vinkata hänestä myös blogissani. Lähteen toki mainiten 🙂

Energistä viikonalkua toivotellen,

Riika

Vitsit, mikä asenne sulla on!! Ihan huimaa!! Siinä on tavoitteita kerrakseen, mutta uskon, että pääset niihin! Eiköhän noilla se käden kuntoutus mene hyvin! Oot kyllä todellinen esikuva!! 🙂

Wau, kiitos! 🙂 Tavoitteita kohti, siksi niitä on. Pitää tavoitella suuria, että etenee. 🙂

Nämä on upeita. Ja niin on kyllä sun tavoitteetkin ja asenne! Olipa ihana nähdä viime viikon bloggaaja tapaamisella. Kiva rupatteluhetki!

Kiitos! Oli kyllä kiva tavata ja jutella! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *