Uncategorized

Uusi harrastus

9.9.2014 Teksti: Elina Hovinen

Kävin kesällä vanhimman tyttäreni kanssa bloggaajamatkalla seuraamassa Partiomestari-ohjelmasarjan kuvauksia. Sarjan ensimmäinen lähetys tuli viime maanantaina telkkarista. Ohjelman voi katsoa täältä. Jatkoa seuraa TV2:lla maanantaisin klo 16.30.

Partiopostauksissa hehkutin innostusta partiolaisuuteen. Innostus ei sammunut reissun jälkimaininkeihin, vaan todella tartuin toimeen ja selvitin lähialueen partiot. Sitten siinä kävi niin, että pienen säätämisen jälkeen liityimme kaikki perheen naiset meripartioon.

Minusta tuli samassa hötäkässä partioryhmän johtaja isompien seikkailijoiden ryhmälle. Pikku sudenpentu pääsi ystävänsä kanssa samaan ryhmään. Olen tästä uudesta harrastuksesta aivan innoissani. Mikäs sen parempaa kuin viettää aikaa omien (ja muiden) lasten kanssa tervehenkisen puuhastelun merkeissä? Mulle tämä uusi harrastus ilmentää jonkinlaista läsnäoloa ja pysähtymistä. Meripartiossa iso osa tekemisestä pyörii merenkulun ympärillä ja sekös meille sopii. 🙂

Merimerkkihippaa maanantaina

Parasta tässä uudessa yhteisessä harrastuksessa on se, että tytöt ovat partiosta ihan yhtä innoissaan kuin minä. Ihanin kommentti oli keskimmäisen tyttären toteamus ensimmäisen partiokokouksen jälkeen: ”äiti, oli kiva kun sä olit niin iloinen ja nauravainen”.

Kommentit (6)

<3 Partio on parasta mitä mulle on hetkeen tapahtunut.

Oot upea nainen ja etenkin äiti! 🙂

Oi että, kiitos! <3

Kyynelsilmin,
Elina

Elina, ihailen sun äidin sydäntä ja upeeta näkemystä perhe-elämästä ja läsnäolosta! Jotenkin tosi kaunista ja esimerkillistä – pystyäpä joskus itse samaan.

Voi kiitos! On täällä esimerkillisyys välillä niin hukassa, mutta pyrkimys on parempaan läsnäoloon ja tarjota lapsille mahdollisimman onnelliset puitteet.

Olipa ihana tarina! Ite aloitin partion kans aikuisiällä uudestaan. 🙂 Se on kivaa! Partio on siitä hauska harrastus, että sen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ilman et tarttee osata mitään etukäteen. Oppia karttuu pikkuhiljaa.

<3 Partio on parasta mitä mulle on hetkeen tapahtunut.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *