Uncategorized

Uutisia: Blogi muuttaa

26.5.2013 Teksti: Elina Hovinen

Reilu kaksi vuotta kestänyt Evita-taipaleeni päättyy tämän kuun viimeinen päivä. On ollut aivan mielettömän kivaa blogata upean lehden nimen alla upeiden tyyppien kanssa. Olen todella kiitollinen Evitalle tästä mahdollisuudesta. Minä taidan olla viimeinen alkuperäisestä bloggaajaporukasta, jonka on nyt aika jatkaa uuteen suuntaan. Evita jatkaa omaan suuntaansa ja minä siirryn vähän urheilullisempiin meininkeihin.

Uusi blogikotini sijaitsee FitFashion-blogiportaalin alla. Pääsen kovaan seuraan, mutta yritän lunastaa paikkani siellä isojen lihasten ja endorfiinitulvan keskellä samanlaisena työmatkaliikkujana ja tavallisena perheenäitinä.

 

FitFashion on uusi blogiportaali, joka on keskittynyt urheilulliseen elämäntyyliin ja terveelliseen elämään.

Blogini siirtyy sisältöineen uuteen osoitteeseen 1.6.2013. Informoin asiasta vielä lähempänä, mutta voitte jo tallentaa uuden osoitteen kirjanmerkkeihinne: http://endorfiinikoukussa.fitfashion.fi/ Vielä ei kannata mennä kliksuttelemaan, sillä blogi ei ole vielä auki. Muutan osoitteen Blogilistalle ja Blogloviniin, joten sitä kautta seuraaminen onnistuu jatkossakin. Blogia voi seurata myös Facebookissa sekä Instagramissa (@endorfiinikoukussa).

Iso kiitos Evitan porukalle kaikesta!

Blogi jatkaa uudessa osoitteessa ihan samoissa meiningeissä. Mihin sitä tästä muuttuisi? Vai pitäisikö muuttua? 😉 Kommentoikaa vapaasti.

Kommentit (14)

Kiitos, Tiina! 🙂 Niin oli kiva bloggailla, sama juttu, mä luen sun juttuja/reseptejä ihan varmasti.

Oho.

Kun muutat, älä muuta äläkä muutu.

Kuun loppuun asti tavataan siis täällä, kesäkuun alusta FitFashionissa.

Luulisi, että jopa mä voisin muistaa tuon.

En mä muutu, mutta muutan kyllä. 🙂 Kiva, jos seuraat sinne FitFashionin puolellekin. 🙂

Onnea!! Lunastat taatusti paikkasi siellä, sen verta kovassa kunnossa oot! Jatka hei samaan malliin! Tää sun blogi on huippu just tällasenaan! 🙂

Kiitos! Toivottavasti! Mä jatkan samaan malliin, kun en muutakaan osaa. Kiva kuulla, että tämä kelpaa tällaisenaan.

Samalla tyylillä vaan..ihan paras näin 🙂

Mukavaa uutta viikkoa!

ps. voisitko joskus tehdä ”saliohjelma” postauksen, mitä liikkeitä milloinkin / mitä millekin lihakselle jne…sellaseen ois sun tekemänä kiva perehtyy!

Kiitos! Kivaa viikkoa sinullekin!

Voisin mä tehdä, tosin mun salitreenit on vielä aika yksipuolisia ja mulla on kiireisen perheenäidin treenaustyyli, eli koko kroppa kerralla läpi, kun koskaan ei tiedä milloin pääsee salille seuraavan kerran.

Hei, mahtavaa! Oon seuraillut sun blogia jo jonkun aikaa, mutta nyt vasta kommentoin ekaa kertaa.

Itekin bloggailen nykyään tuolla Fitfashionin puolella ja alkukankeuksien jälkeen se on lähtenyt sujumaan hienosti. 🙂 Tervetuloa siis, sun juttuja on mukava lueskella! 🙂

Jee, kivaa! Oon kyllä innoissani tulossa uuteen ympäristöön. Jännä nähdä, miten kaikki sujuu.

FitFashion tarvii ehdottomasti just tämmösen blogin, onpa hyvä että näin tapahtuu! 🙂 Ja tottakai mää seuraan sua sinne, minnekkäs minä menisin. <3

Oi, kiitos! <3

Onnea uusiin tuuliin! : )

Kiitos Marjukka!

Onnea uuteen blogikotiin! Olipa kiva bloggailla yhdessä Evitan porukassa ja tavata! Luen jatkossa sun seikkailuja varmasti täällä!

Kiitos, Tiina! 🙂 Niin oli kiva bloggailla, sama juttu, mä luen sun juttuja/reseptejä ihan varmasti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *