Urheiluvälineet

Välinehankintoja

14.4.2012 Teksti: Elina Hovinen

Kävimme pikaisesti pyörähtämässä Sellossa hakemassa muutama tarpeellinen väline.

Mun pyöräilykypärä meni rikki pari viikkoa sitten ja olen siitä asti käyttänyt miehen liian isoa pyöräilykypärää. Nyt sain hommattua oman. Olisin halunnut kokonaan valkoisen, mutta ne oli loppu, joten tyydyin kokomustaan. Potta istuu hyvin päähän ja on vähän isompi kuin edellinen, jonka ostin kesäkaudella enkä tajunnut ajatella, että kypärään pitää varata pipollekin tilaa. Tästä syystä edellisen kypärän kiristysremmi katkesi.

Leuanvetotangon hankkimista oon suunnitellut jo pitkään ja nyt sen sitten vihdoinkin ostin. En oo vielä laittanut sitä kiinni, mutta täytyyhän se jo tänään kokeilla montako nousee. Veikkauksia?

Kolmas urheiluväline on uudet pyöräilyyn soveltuvat tuulen ja osittain kai sateenkin pitävät hanskat. Nämä oli puhtaasti heräteostos, mutta tarpeellinen sellainen, koska talvihanskat ovat liian kuumat ja kesähanskat ovat ne iPhonen näpyttelyyn soveltuvat henkkamaukkasormikkaat, siis reikäiset ja vilpoiset.

Iloinen yllätys oli hanskan varressa oleva kellon kokoinen reikä. Mun ajatukset on kuultu. On niin ärsyttävää, kun on laittanut kellon hihan päälle ja sitten kun riisuu paitaa ja unohtaa, että kello on paidan päällä, niin joutuu pukemaan paidan takaisin, ottaa kellon pois ja sitten riisua paita uudestaan. Miten tämän voikin tehdä lähes kaksi kertaa saman päivän aikana? Vanha koira ei opi…

Ostimme myös Canal+ -kanavapaketin, että pääsemme katsomaan ihanasti urheilua (lätkän MM-kisat) ja leffoja. Harmi vaan, että telkkarissa ei ollutkaan korttipaikkaa, joten emme pääse vielä tänään töllöttämään. Voin käyttää sen ajan Tetriksen pelaamiseen. Oon koukkuuntunut siihen taas monen monen vuoden tauon jälkeen.

Päivän treeni
Aamulla kävin siskon kanssa lenkillä vaihtamassa kuulumisia. Juostiin reilu 10 km ihan mukavaa tahtia.

Matka: 10,5 km
Kesto: 1 h 3 min
Syke: keski – 145 bpm, max – 174 bpm
Kalorit: 515 kcal

Kommentit (6)

Anonyymi: Intersportista nekin.

Mä kävin tänään kans kattelemassa kypäriä. Mikä tuo Giron malli on? Niitä on niin monen hintaisia, etten oikein tiedä millainen olis hyvä.. Onko edes 40 euron ja 100 euron kypärällä paljon oikeasti eroa..?

Ninni: Tuo malli on Indicator ja tuo oli Intersportissa alennuksessa 44,90 euroa (ovh 60 e). Mulla ei oo mitään käsitystä mistä hintaerot tulee. Siskollani on 200 euron kypärä. Että kai niissä on eroja, jos hinnoista voi jotakin päätellä. Vois ehkä joskus perehtyä aiheeseen.

Kyselisin millaset sykerajat sulla on? Ootko selvittäny ne ihan vaan oman sykemittarin avulla?

Elisa: En oo selvittänyt. Sykemittarin avulla mä niitä seurailen, mutta ei oo tietoa, missä mun kynnykset menee. Maksimi mitä oon ikinä mun mittarissa nähnyt, on 180 bpm. Olisi mielenkiintoista selvittää tarkemin näitä.

Mistä ostit noi pyöräilyhanskat?

Anonyymi: Intersportista nekin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *