Ruoka

Valion uutuustuotteet

2.2.2014 Teksti: Elina Hovinen

Sain torstaina työpaikalle lähetyksen, joka sisälsi Valion uutuustuotteita. Mikä iloinen yllätys, kun edessä oli iltavuoro enkä ollut muistanut ottaa mukaan välipalaa.

Iltavuoron aikana vedin kaikki tuosta alarivistä. Profeel-tuotteista en erityisemmin pitänyt. Rahka oli parhaimman makuinen Profeel-rahka, jonka olen tähän mennessä syönyt, mutta keinotekoinen koostumus ja maku ei miellyttänyt. Proteiinijuoma oli vähän turhan makea ja mangon maku ei tullutl tarpeeksi läpi, vaan tämäkin maistui aika keinotekoiselle. Jogurtti sen sijaan oli ihan okei. En erityisemmin tykkää makujogurteista, mutta tuo oli nimensä mukaisesti raikas ja ihan hyvänmakuinen. Plussaa siitä, ettei ollut sellainen ällösokerinen kuin monet makujogurtit ovat ja se on makeutettu stevialla.

Kotona maisteltiin sitten muita tuotteita. Keskimmäinen ihastui mustikkapiimään ja kiskoi iltapalan yhteydessä sitä varmaan puoli litraa. Esikoinen ja kuopus tykästyivät pehmeän makuiseen mehukeittoon ja mun lemppari oli ehdottomasti tuo mehumaito. Älyttömän hyvää! Mustikkapiimä oli myös minun mieleen, mutta mehumaito oli jotain niin uutta ja herkullista, että keskityn nyt hehkuttamaan sitä. Nimi mehumaito ei välttämättä ole mikään houkutteleva. Jokainen on varmaan lapsena kokellut sekoittaa tiivistemehua ja maitoa, mutta se maku ei ole jäänyt ainakaan minun mieleen mitenkään positiivisena muistona. Tämä oli hyvää, vähän smoothiemaista, paksuhkoa koostumukseltaan, mutta silti siinä maistui selvästi mehu ja maito. Kannattaa testata!

Kiitokset Valiolle maistiaisista!

Kommentit (6)

Oli siinä lisättyä sokeria. Linkki tuoteselosteeseen löytyy tästä kommenteista. 🙂

Kiitos rehellisestä arvostelusta 😉
Ei oo kiva lukea aina niitä postauksia missä hehkutetaan ilmaiseks saatuja tuotteita maasta taivaisiin..

Oliko tossa mehumaidossa lisättyä sokeria?

Jotenkin tuo mustikkapiimä ja mehumaito kuulostavat jotenkin ällöiltä. 😀

Samaa mieltä. Mä suhtauduin lähtökohtaisesti epäileväisesti tuotteisiin, mutta yllätyin positiivisesti. 🙂

Mehumaito kuulostaa smoothielta eli voisin vaikka kokeilla. Oliko siinä lisättyä sokeria?

Oli siinä lisättyä sokeria. Linkki tuoteselosteeseen löytyy tästä kommenteista. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *