Ajatuksia

Välitila

30.6.2014 Teksti: Elina Hovinen

Nyt mulla on teille tunnustettavaa. Mulla on nimittäin treenimotivaatio ihan täysin kadoksissa ja sen mukana itsetuntokin meinaa karata. En muista kokeneeni tällaista treenimotivaation puutetta koskaan ennen. Nyt mulla on menossa vähän sellainen adidasheimon jälkeinen tyhjyys. Mitä mä nyt teen? Mikä olisi seuraava kunnollinen tavoite? Juoksu yksikseen tuntuu tyhmältä. Enhän mä edes tiedä miten maratontreeniohjelma kannattaisi rakentaa. Salille ei huvita mennä, koska lihasmassaa pitäisi pienentää, että juoksut kulkisivat paremmin. Ja mitä mä olen sitten tehnyt? 😀 Tuudittautunut sellaiseen itsenihyväksymistilaan ja yhtäkkiä viikonlopun kuvia katsellessa havahduin, että en näytä ehkä ihan samalta ulkoisesti, kuin pääni sisällä.

Mihin se hyvä olo ja itevarmuus hävisi? Hetken päästä mietin, että en varmasti ala kriiseilemään. Monnan postaus tuli hyvään aikaan. Oikeasti, asiat tärkeysjärjestykseen! Mä olen ihan hyvä tällaisena, tai ulkoisesti millaisena tahansa. Hyvä olo ja itsetunto eivät oikeati ole kiinni siitä miltä ulkoisesti näyttää. Nämä jutut tulevat ihan muista asioista. Mutta sen tiedän, että mä en voi hyvin, jos en liiku. Silloin mun mieli tekee tepposet ja alan keskittymään epäolennaiseen.

* Kuvan tuotteet saatu blogin kautta

Tällä hetkellä mä odotan lomaa aivan älyttömän paljon. Ajattelen, että sitten mä teen sitä ja tätä. Tämänkin sitten keikautin tässä illalla nurinpäin. En ala tällaiseksi nurisijaksi. Mä nautin elämästä just ja heti. Menin saunaan, otin lasin skumppaa, laitoin hiuksiin hiusnaamion, kuorin vartalon ihon, tein kasvonaamion, rasvasin ihon huolella, lakkasin kynnet ja päätin, että mä olen kaunis ja ihan kelpo juuri tällaisena. Mä itse saan itse itseni voimaan pahoin, enkä aio sallia sitä. Ryhtiä, nainen!

Nyt on ihan hyvä mieli. Välillä pitää käydä keskustelua itseni kanssa, että asiat taas saavat oikeat mittasuhteet. Nämä tällaiset jutut ovat kuitenkin isommassa mittakaavassa aivan totaalisen typeriä asioita. Ja tällaiset mietteet saavat minut ymmärtämään, että elämässäni asiat ovat aika hyvin, jos huolet on tätä tasoa. Hyvä näin.

Tänä aamuna mut pysäytti tämä video. Kannattaa katsoa.

Kannattaa säännöllisesti miettiä omia hyviä puolia ja boostata niitä. Toki kriittinenkin kannattaa olla, mutta jos on taipumusta rypeä, niin mieluummin kehu itseäsi kuin ruoski.

Looove,
Elina

Lue myös

Suosittelemme