Viikkoyhteenveto

Värikäs viikonloppu

12.3.2012 Teksti: Elina Hovinen

Perjantaina karkasin töistä ihan vähän liian aikaisin, koska menin miehen työpaikan tupareihin kuvaamaan. Oli tosi hauskat kekkerit! Mulla oli tosi kivaa heilua kameran kanssa ympäriinsä. Tutustuin lukuisiin kivoihin tyyppeihin, tanssin jalkani rakoille ja nauroin paljon. Kotiuduimme taksikuitin mukaan klo 3.36. Lapset olivat sukulaisten luona yökylässä ja aamulla saimme nukkua pitkään ja herätä rauhassa. Tein aamupalaksi herkkumunakasta: 5 munaa, purkillinen jalapenoja, iso sipuli, kinkkusuikaleita ja juustoa. Melkein koko päivä meni löysäillessä. Sain vaihdettua kaikkiin sänkyihin lakanat, järjesteltyä ja vähän pyykättyä. Illalla ryhdistäydyin ja vaihdoin pyjaman trikoisiin ja kävin hölkkäämässä rauhallisesti 7 kilometriä. Teki hyvää, vaikka kyllä kropassa tuntui, että valvottu ja juhlittu on.

Matka: 7.03 km
Kesto: 47 min

 Jalat kastui – kevät!

Sunnuntaiaamupäivä meni siivoillessa, mutta tulipahan ainakin puhdasta!

Kevään ihana kirkas valo (joo, jaksan hehkuttaa)

Illalla ulkoistimme lastenhoidon kahdeksi tunniksi ja menimme salille. Oli ihana treenata oikein kunnolla jalat täriseviksi. Mies ihmetteli, että miksi pitää vetää niin täysillä, että jalat tärisee. No just siksi! Se on se paras fiilis, kun viimeisetkin mehut on puristettu koneistosta ulos.

Kesto: 1 h 25 min
Syke: keski – 126 bpm, max – 153 bpm
Kalorit: 499 kcal

Kyykyt 4 x 15, 50 kg
Maastavedot 4 x 15, 50 kg
Jalkojen nosto 90° kulmaan ja ylös 4 x 15
Pohkeet istuen 4 x 15, 30 kg ja 40 kg
Bulgarialainen yhden jalan kyykky 4 x 10/jalka, 20 kg
Vinot vatsat penkissä, levypainoa siirrellen puolelta toiselle 4 x 15, 10 kg
Yhden jalan maastaveto 3 x 10/jalka, 16 kg
+ alku- ja loppulämmittelyt yht. 35 min

Sykemittari toimii ihan arpapelillä. Juoksulenkin jälkeen se boottaa itsensä, mutta salitreenin se kestää, mutta huomauttaa kyllä treenin lopuksi, että sykevyön patteri on lopussa.

Kerrankin treenikuvia! Woohoo!

Treenistä jäi hyvä fiilis. Hyvää oloa kesti siihen asti, kunnes kuopus oksensi kotiovelle. Parin tunnin päästä siitä seuraava potilas laatoitti vessan edustan. Kolmas siitä parin tunnin päästä. Katseltiin koko perheen voimin Grammy Awardsit loppuun molemmissa kainaloissa potilas.

Ensimmäinen potilas.

Tämä päivä menee sitten kotona. Toivottavasti itselläni olo ei mene huonommaksi. Nyt on vähän  hutera olo vatsassa. Tänään luvassa piirrettyjä, oksupyykkiä ja toipumista.

Ainiin, ja viime viikon treenikooste:

Kommentit (4)

Anonyymi: Molempia, riippuu fiiliksestä. 🙂 Suorin jaloin mave ottaa enemmän hanuriin, joten tykkään siitä aavistuksen enemmän, mutta siinä tekniikka on vaikeempi.

Yay treenikuvia! Lisää treenikuvia O:)

niobe: Lupaan laittaa lisää treenikuvia. Pitää pyytää mieheltä kans sitoutumista tähän. 🙂

Teetkö ihan tavallista maastavetoa vai suorin jaloin?

Anonyymi: Molempia, riippuu fiiliksestä. 🙂 Suorin jaloin mave ottaa enemmän hanuriin, joten tykkään siitä aavistuksen enemmän, mutta siinä tekniikka on vaikeempi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *