Ajatuksia

Väritön lauantai

25.2.2014 Teksti: Elina Hovinen

Viime viikko meni ailahtelevissa tunnelmissa. Sama jatkuu tällä viikolla. Ottaa ihan tosissaan hermoille, kun en pysty juosta. Välillä olen luottavainen jalan toipumiseen ja välillä pelkään pahinta. Treenimotivaatio romahti lähes nolliin. Toki pyöräilen töihin (kevyesti), mutta ei kiinnosta vähääkään mennä salille. Ehkä ihan hyvä ottaa ihan iisisti nyt. Jalankin takia.

Viime lauantaina lähdimme ajelemaan mökille hakemaan hiihtolomalaiset kotiin. Kävin lasten kanssa iltapäivällä vähän kävelemässä. Ilma oli utuinen ja väritön. Pitkästä aikaa innostuin kuvaamaan. Kuvaan nykyään kameralla niin vähän. Muun ajan viikonlopusta käytin kutomiseen. Pitkästä aikaa innostuin neulomaan kahdet villasukat ja aloittelin vielä pipoakin. Eihän siinä puikkojen kilinässä ehdi blogia päivittämään. Neulominen on muuten ihanan terapeuttista. Pää tyhjenee turhista ajatuksista sitä mukaa kun rivejä kertyy. Neulominen kasvattaa myös kärsivällisyyttä, koska mitään ei saa mitenkään järin nopeasti valmiiksi ja mä onnistun aina pudottamaan vähintään kertaalleen silmukan. Virheitä etsiessä ja uutta rakentaessa jotenkin vahvistuu ja eheytyy. 

Mulla on tänään ollut jotenkin tosi kiitollinen olo monesta asiasta. Ei ehkä arvaisi tuon alun jalkanatinan jälkeen, mutta kyllä. Aamulla mulla oli sellainen ylitsepursuavan kupliva olo kauniissa kevääntuntuisessa ilmassa. Nyt on niin valoisaakin. Vihdoinkin on koittanut se aika, jolloin on valoisaa töihin mennessä ja tullessa. Kevät on mun ihan ehdoton vuodenaikalemppari. Mun aistit avautuu ja mä herään ihan uudella tavalla eloon.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Elina

Kommentit (4)

Moikka! 🙂 Kiitos linkistä, vaikutti tosi hyvältä.

Pikaista toipumista!

Kevät on itsellekin aina se ehkä tärkeinkin vuodenaika, kun tuntuu että koko ajan valon myötä energiatasot kasvaa kohisten, mieliala nousee, nauttii siitä kevään raikkaudesta ja tuoksusta. Kesän lähestyminen tuntuu ihanalta.
Hassua että tänä vuonna helmikuussa on näin keväisen näköistä.

Kiitos! 🙂

Mä nautin näistä ilmoista kyllä ja tästä kevätfiiliksestä. Mulle riitti tuo lyhyt parin viikon talvi. 🙂

Moi Elina! Tosi ikävä toi sun vaiva. Kannattaa tsekata sivusto http://www.kinetic-revolution.com – paljon informaatiota, videoita, rehab-vinkkejä jne. James vastailee aktiivisesti myös Twitterissä. Olen itse osallistunut pariin workshoppiinkin, ovat valtavan hyviä. Tsemppiä kuntoutumiseen!

Moikka! 🙂 Kiitos linkistä, vaikutti tosi hyvältä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *