Elämä

Virpomista ja aprillipiloja

1.4.2012 Teksti: Elina Hovinen

Aamulla heräsin valmiiksi katetulle aamupalalle. Aamupalapöydässä mies sanoi, että aamu on mennyt muuten hyvin, mutta ”heräsin siihen, kun sun kamera tippui pianon päältä lattialle ja objektiivi oli irronnut”. Katsoin haavi auki miestä ja kasvoista näin, että tämä ei ole totta ja muistin aprillipäivän. Facebook on ollut pullollaan huonoja huijausyrityksiä. Aprillipäivän naimisiinmenot, kihlautumiset ja raskausuutiset eivät mene läpi.

Aamupalan jälkeen lähdettiin tyttöjen kanssa hakemaan pajunoksia, jotka jäivät eilen hakematta. Samalla reissulla haimme palkkiosuklaat naapurin noitia varten. Tämä päivä on ollut jotenkin nihkeä. Ei ole yhtään normaali sunnuntaiolo, vaan jotenkin väsyttää ja on saamaton olo. Mies valitteli tukkoista oloa ja lapsetkin ovat hieman räkäisiä. Nääh. Kohta lähden juoksemaan töihin hakemaan pyörän, jospa se piristäisi. Mulla ei kuitenkaan ole flunssainen olo.

Tytöillä on ollut kiva ja touhukas päivä virpomisten ja koristeluiden merkeissä. Tuossa ne nyt jakaa palkkioitaan ja mussuttaa suklaita.