Herkkulakko

Vuoden ensimmäinen päivä

1.1.2012 Teksti: Elina Hovinen

Varsin mielikuvituksellinen otsikko. Ensimmäinen herkkulakkopäivä lähes pulkassa. Ensimmäiseksi päiväksi ihan mukava koettelemus, nimittäin istun vieläkin autossa. Vielä olisi noin 250 kilometriä ajettavana. En ole ikinä matkustanut tätä väliä ilman herkkuja. Yleensä matkustamiseen kuuluu olennaisena osana herkuttelu. Tällä matkalla olemme kuunnelleet radiosta huonoa musiikkia ja heittäneet urpoa läppää. Esimerkki: mies kysyi äsken, että ”minkä otsikon laitoit?” ja mä vastasin, että ”tuhansien toivomusten täyttymys”.

Esikoinen jäi viettämään viimeistä lomaviikkoa mumman luo. Ensi viikonloppuna haemme hänet pois. Toivottavasti ensi viikonloppuna on yhtä hyvät hiihtokelit, että pääsen taas hiihtämään. Nyt on muuten nivuset ihan sairaan kipeet eilisestä hiihtolenkistä. Ei sillä tavalla kuin revähdyksen jälkeen, vaan ihan rehellistä lihaskipua. Ihanaa!

Tekisi mieli tehdä joku yhteenveto viime vuodesta, vaikka pelkkien kuvien muodossa, mutta en taida jaksaa tehdä sitä ainakaan täällä autossa.

Kiitos arvontaviestiin osallistuneille, teitä oli hirveä määrä! Arvon voittajan heti kun ehdin (toivottavasti jo huomenna).

Puspus halhal. Hyvillä mielin uuteen vuoteen!