Kilpailu

Yksi 326:sta

3.1.2012 Teksti: Elina Hovinen

Noin monta oli arvontaan osallistunutta, mutta vain yksi voittaja. Kiitos arvontaan osallistuneille. Joukossa oli ihania ja kannustavia kommentteja. Saitte minut hyvälle tuulelle.

Tattadadaa. Voittaja on:

Ikarus

Saat ihanan lämpimän Rukkan Matilda-kerraston. Sinuun ollaan lähipäivinä sähköpostitse yhteydessä ja tiedustellaan kokoa ja osoitetietoja. Lämpimästi onnea! Toivottavasti nautit voitostasi.

Tämä viikko on alkanut ihanasti. Eilen aamulla tuli pikku yllätys, kun mies oli viemässä lapsia päiväkotiin, mutta päiväkodista ilmoitettiinkin, että lapsia ei voi jättää sinne, koska olimme syksyllä ilmoittaneet olevamme lomalla 2.1.2012 asti. Hups. Ei siinä auttanut muu kuin soittaa esimiehelle ja kysyä voinko olla poissa vielä yhden päivän. Sopihan se, sillä olinhan alunperin ilmoittanut olevani maanantainkin lomalla. Lapset olivat ihan innoissaan yllättävästä käänteestä. Otettiin ihan rennosti koko päivä. Aamulla maalattiin, iltapäivällä leivottiin sämpylöitä ja saatiin vieraaksi siskon mies lapsineen. Tosi rento päivä. Sain rentoilun lomassa tyhjennettyä matkalaukut ja pestyä pyykkiä.

Täti, eli äidin serkku, oli kutonut esikoiselle villasukat. Ihana!

Eilen illalla soiteltiin esikoisen kanssa skypellä. Ensin pikkuinen kertoili innoissaan kaikkea mitä oli tehnyt mumman kanssa. Oli käynyt hiihtämässä, tehnyt 20 vatsalihasliikettä (itse kertoi punnertaneensa), järjestänyt kestit, mumma oli ostanut tytölle kirpparilta upouudet luistimet ja ostanut vihkon, johon esikoinen aikoi kirjata ylös kaikki liikuntasuoritukset. Ihana pieni! Mä olen ihan samanlainen ja niin on äitinikin. Äidiltäni olen oppinut sen, että liikuntasuorituksia voi kirjata ylös. Ennen HeiaHeia-aikakautta kirjasin liikkumiset Excel-tiedostoon, johon laskin juoksun kilometriajan. No kertoiltuaan omia kuulumisia, me kerrottiin meidän kuulumiset, sitten pienelle tuli itku. 🙁 Oli niin musertavaa nähdä oma lapsi itkemässä ruudun toisella puolella eikä voi halata ja ottaa syliin. Onneksi mumma osasi lohduttaa ja tarjosi lohdutukseksi suklaatakin. Lopulta tyttö hyvästeli meidät ihan reippaana.

Tänään oli ihana palata töihin. Tämä päivä alkoi kaikin puolin mukavasti muutenkin. Nukuin pitkään, söin aamupalan rauhassa, käytiin miehen kanssa terapiassa ja sen jälkeen menin iloisena töihin. Töissä oli kiva nähdä taas ihania työkavereita.

Illalla juoksin kotiin töistä. Teki tiukkaa. Keskisyke oli älytön: 160. Kunto on mennyt huonoksi ja nyt rupean taas sitä kohottelemaan. Pakko muistaa peruskestävyystreeni. Torstaina aion lunastaa lupauksen uuden lajin testaamisesta, joksi toisaalta voisi laskea sen hiihdonkin, koska edellisestä kerrasta oli niin pitkä aika. No, joka tapauksessa, torstaina menen vihdoinkin kokeilemaan joogaa. Tänään oli tarkoitus mennä kokeilemaan Elixian uutta tuntia, jonka nimi on 500 kcal, mutta menin kuvaamaan ja siellä venähti koko ilta. Tunnin lupauksena on kuluttaa puolen tunnin aikana 500 kcal. Not gonna happen. Jos 1,5 tunnin hiihtolenkillä kulutin 770 kcal, niin miten ihmeessä kuluttaisin puolessa tunnissa 500 kcal? Mulla pitäisi olla keskisyke 180, että näin tapahtuisi. Pakko mennä testaamaan ja kertoa paljonko kulutin.

  • Kesto: 48 min
  • Syke: keski – 160 bpm, max – 181 bpm
  • Kalorit: 449 kcal

Tässä viime vuoden treenisaldo. Itsekin voitte nähdä, miten heikosti viime kuukausi meni. Nyt voi vain parantaa. Motivaatio on nyt huipussaan. 🙂

Kommentit (5)

Ezzuli: Kiva kuulla! 🙂 Tuskin maltan odottaa huomista tuntia.

Lisbe kulti!kävin tänään siinä 500 kcal ja ihan hc-meininki! Ei siinä pysyny kukaan mukana(minä varsinkaan)..ohjaaja pomppi ku pikkupupu(tulit siitä välillä mieleen ja voisin kuvitella et oisit tykännyt) ja oli aluks vähän sekasin omien energioidensa kanssa, kaikki vaan tuijotti suu auki.Kyllä siinä sit pääsi mukaan ja oli kyl hyvä, mut ei 500 millään..testaa!Pusi!

Kaveri oli käynyt tuolla 500 kcal tunnilla ja oli kuulemma ekaa kertaa pitkästä aikaa meinannut oksentaa tunnin päätteeksi. Kuulosti aika hurjalta tuo tunti muutenkin. Omasta mielestäni liikunnan pitäisi kuitenkin tuoda muun hyödyn lisäksi hyvän fiiliksen.. Mielenkiinnolla kuulisin sun mielipiteen tuosta tunnista 🙂

Mussu: Pakko mennä testaamaan tunti mahd. pian. Kuulostaa hyvältä. Pitää vaan olla vetreänä ennen tuntia. 🙂

Nina R.: Pitääpä mennä kokeilemaan ja kirjoittaa siitä sitten. Teidän kertoman perusteella kuulostaa entistä enemmän. 🙂

Itse olen käynyt kuukauden verran astangajoogassa ja se on ihan huippua! Tuleepa voima- ja venyttelytreeni yhtä aikaa. Tunnin jälkeen on hyvä fiilis, jotenkin rauhoittunut.

Ezzuli: Kiva kuulla! 🙂 Tuskin maltan odottaa huomista tuntia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *