Elämä

Ystävänpäiväyllätys

17.2.2014 Teksti: Elina Hovinen

Mies järjesti mulle ystävänpäiväksi yllätyksen. Sain torstai-iltana käskyn pakata seuraavaksi päiväksi töihin mukaan yökamat ja bilevaatteet. Mun piti olla kuuden aikaan bilevaatteissa valmiina hyppäämään kyytiin. Mies oli valjastanut lapsetkin yllätykseen mukaan eivätkä hekään paljastaneet mitään, vaikka tiesivät etukäteen mitä perjantaina tapahtuu.

Työpaikalta minut kuskattiin ystävänpäiväbileisiin. Juhlissa oli kasapäin ihania ihmisiä ja pöytä täynnä herkkuja. Otin juhlimisen tällä kertaa iisisti. Edellisen krapulan muisto on vähän turhan selvästi vielä mielessä, eikä se olotila houkuttele sitten pätkääkään. Hauskanpito ei onneksi ole liiallisesta alkoholinkäytöstä kiinni. Oli tosi kivaa! Juhlien päätteeksi hurautettiin sitten Katajanokalle vankilahotelliin. Tykkäsin hotellista tosi paljon. Huoneet oli tosi hienosti toteutettu ja tunnelma kiehtova. Tiedättekö, kun on vanhassa vankilassa, niin niitä seiniä ja ikkunoita katsoo ihan eri fiiliksellä. Täällä on joku lusinut. Mitäköhän se on miettinyt.

Meillä oli kahdenkeskistä aikaa tiedossa reilun vuorokauden verran, joten senkin takia oli kiva ottaa iisisti, ettei vapaapäivä mene krapuloidessa. Nukuttiin ihanasti pitkään ja nautittiin hotelliaamupalasta. Sen jälkeen vähän shoppailua ja sitten tietenkin menimme salille. Kuinkas muuten? Lopuksi vielä ulkoruokailua ennen lasten noutamista. Olipa kyllä kiva irtiotto arjesta.

Nyt kun olen säästänyt (köh) ison määrän rahaa holittoman ja karkittoman elämän takia, niin nyt voin käyttää ne rahat kaikkiin muihin hömpötyksiin. Loogista, eikö? Ei vaan oikeasti tämä freesimpi elämä motivoi kiinnittämään enemmän huomiota omaan hyvinvointiin muutenkin kuin fyysisen kunnon puolesta. Tekee mieli panostaa hiuksiin, meikkeihin ja ihonhoitoon. Olen jo pitkään suunnitellut valkaisevani hampaat ja nyt minulle tarjoutui tilaisuus kokeilla Suomen Hammasvalkaisun tuotteita. Tilaus lähti tänään matkalle enkä malta odottaa, että pääsen testailemaan niitä ja kertomaan teille kokemuksistani. Tuota postausta odotellessa, voitte käydä tykkäämässä heidän facebook-sivuista. Tykkäämällä osallistut joka kuukausittaiseen tuotearvontaan.

Pakko silti tunnustaa, että tämä mun herkuton ja holiton kuulostaa paremmalta kuin todellisuudessa onkaan. 😀 Sallin silti itselleni välillä jäätelöä, leivonnaisia ja alkoholiakin otan erikoistilaisuuksissa. Ja vielä yksi tunnustus. Söin äsken ystävältäni synttärilahjaksi saamat kuusi herkullista käsin tehtyä konvehtia. Ei se ole niin justiinsa, varsinkaan nyt kun on PMS. Silloinhan nainen tarvitsee suklaata.