Urheiluvälineet

Zero Point -uutuus!

24.4.2015 Teksti: Elina Hovinen

*Yhteistyössä Zero Point

Sain alkuviikosta testattavaksi uusia kompressiotuotteita kotimaiselta Zero Pointilta. Olin odottanut näitä tuotteita kuin kuuta nousevaa ja olin aivan superinnoissani päästessäni testaamaan tuotteita. En onneksi joutunut pettymään! Olen käyttänyt treenatessa enimmäkseen kompressiotuotteita viimeisimmät vuodet. Trikoissa käytössäni on ollut 2XU:t ja sukissa ja säärystimissä olen luottanut Zero Pointeihin.

Mitä hyötyä on kompressiosta? Väitetään, että kompressio auttaa voimantuotossa ja vilkastuttaa verenkiertoa, parantaa aineenvaihduntaa ja näin ehkäisee lihaskramppeja ja nopeuttaa palautumisessa. Sukkien ja säärystimien teho vaikuttaa laskimoverenkiertoon ja lymfakiertoon, mutta kompressiovaatteiden paine kohdistuu lihaksiin.

Kompressiosukat ja säärystimet olen omassa käytössä todennut auttavan penikkatautiin ja nopeuttavan palautumisessa. Kompressiovaatteiden tehosta en vielä osaa sanoa muuta kuin sen, että ne tuntuvat ihanalta päällä. Kompressiotrikoot on kuin toinen parempi nahka, jota ei tee mieli riisua pois ja niissä on aina hyväkroppainen olo. Zero Pointin kompressiotrikoiden kompressio tuntuu selvemmin kuin kilpailijansa ja Zero Pointin malleissa vyötärö on kivan korkea. Värivalikoima on myös sukissa ja trikoissa mun mieleen.


Kuva: Miia Honkanen / Sykesport

Mun mieltä lämmittää Zero Pointin tuotteissa kotimaisen tuotekehittelyn lisäksi se, että kompressiovaatteet on tehty 65 % kierrätysmateriaaleista! Mulla on ilo kertoa, että saatte nyt kaikista Zero Pointin tuotteista -20 % alennusta koodilla: ENDORFIINIKOUKUSSA ja teillä on ensi viikon sunnuntaihin 3.5.2015 asti aikaa tilata tuotteita, joten hopi hopi tilaamaan TÄSTÄ.

Kommentit (6)

Voi harmi! 🙁

Nämä vaikuttavat ihan mahtavilta! Vähän mietityttää oikea koko, olen mallia 170cm/50 kg, uskaltautuisiko XS..Ihanan pirteät nuo pinkit!

Mun ja poikaystäväni kohdalla taulukko piti paikkaansa.

Onko nuo nettisivujen mukaan ”tummanharmaat” trikoot tosiaan noin vaaleat, mitä sulla on tuossa viimeisessä kuvassa – vai ovatko kokonaan eri housut?

Kuva on ihan puhkipalanut ja ylivalottunut, väri on tosiaan tummanharmaa. 🙂

Hei! Sain eilen tilattua tuolla koodilla trikoot 🙂 Kaveri yritti tänään (3.5.), eikä koodi ollut enää voimassa :/

Voi harmi! 🙁

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *