Etä-Äiti

Äiti puhuu julkisesti siitä, ettei lapsi asu luona - Mitä poikani ajattelee blogistani ja onko häntä kiusattu sen takia?

Teksti:
Helka Belt

Mitä poikani on ajatellut ja ajattelee blogistani?

Lue myös: Äiti hilluu mediassa ja puhuu julkisesti perheestämme – mitä poikani ajattelee tästä?

Poikani on alusta asti ollut mukana blogini tekemisessä. Varsinkin sillä tavoin, että tietää, mistä kirjoitan. Parista asiasta on sanonut, ettei tuosta tarvitse kirjoittaa. Tätä olen kunnioittanut aina.

Häntä ei ole myöskään kiusattu koskaan blogini vuoksi. Suurimmat blogini vastustajat ovat sanoneet, että kamalaa tällainen perheasioilla repostelu. Mitä poikakin ajattelee ja miten häntä tullaankaan tästä kiusaamaan. Sanoin jo heti silloin, että häntä ei varmasti tästä kiusata. Nuoret ovat nykyään todella avarakatseisia ja ymmärtävät erilaisuutta. Tähän vastattiin, että mistä sen tietää, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

Lue myös: Mua ei nolota äiti tai sen blogi

Nyt poika on ihan kohta 17-vuotias, ja edelleenkään häntä ei ole kiusattu asian tiimoilta (jos muutoinkaan). Olemme osoittaneet, että erilaisuudesta ja omanlaisesta perheestä voi puhua, eikä se oli kiusaamisen aihe. Ei nuorten keskuudessa. Minua aiheesta on kyllä kiusattu riittämiin.

Olen kiitollinen, että tämän muutaman vuoden ajan sain kirjoittaa blogiani perheeni kannustuksella. Tämä merkitsee minulle paljon ja näin olen voinut antaa monelle etävanhemmalle tärkeää vertaistukea.

Lue myös: Etä-äiti-blogi lopettaa

Terveisin, Helka

X