Mainos Etä-Äiti

Apua eronneille tai eroa harkitseville etänä!

Kaupallinen yhteistyö

Koronan vuoksi emme juuri voi nyt nähdä, tavata ja auttaa toisiamme. Sain idean etätukimahdollisuudesta, kun monet kyselivät apua eroonsa minulta eroryhmieni ollessa tauolla. Siksi olen kehittänyt teille juuri tähän tilanteeseen etäauttamismuodon, jossa voidaan käsitellä yhdessä ja luottamuksella tilannettasi. Siksi kehitin uudenlaisen eroauttamismahdollisuuden:

HUOM. KURSSI ON UUDISTUNUT JA HINTA MUUTTUNUT. UUDEN KURSSIN TIEDOT UUSILTA SIVUILTANI.

Voit olla juuri eronnut, erostasi voi olla jo kauankin, sinulla joko on tai ei ole lapsia, asut jo uudessa perheessä tai vasta harkitset eroa. Hyödyt kurssista joka tapauksessa, koska paneudumme sinun henkilökohtaiseen tilanteeseesi ja käyttäytymismalleihisi, kokemuksiisi ja tunteisiisi.

Etätukkurssii maksaa 35€. Jos haluat ostaa myös kirjani “Lapsellinen ero” (lisätietoja: https://www.kosmoskirjat.fi/lapsellinen-ero ) maksaa kurssi ja kirja sinulle yhteensä 50€. Hinnat sisältävät alvin.

Mitä etätukimuotoni sisältää?

Ennakkokyselyn, jonka lähetän sinulle sähköpostilla. Tähän tulee vastata viikon sisällä.
3x45minuutin puhelua viikon välein, jossa käydään läpi antamiani tehtäviä ja sinun tilannettasi.
Viikottain tehtäviä, jotka annan sinulle sähköpostin välityksellä.
Kirjallisuussuosituslistan, josta saat lisäapua eroosi tai parisuhteeseesi.
Mahdollisuuden jatkoon, jos näin yhdessä sovimme. Jokainen 3 viikon jakso maksaa 35€.
Kurssin lopuksi saat vielä pdf-dokumentin, johon olen koonnut juuri sinun tilanteeseesi sopivia neuvoja ja vinkkejä.

Aiheina ovat sinun parisuhdetarinasi, lapsuutesi opitut käyttäytymismallit, eron tuomat tunteet sekä suuntautuminen kohti tulevaisuutta. Jos sinulla on lapsia, voit halutessasi käyttää yhden puhelu- ja tehtävä kerran varsinkin erovanhemmuusteemoihin.

Mihin etätukeni perustuu? Minulla on monen vuoden erokokemusasiantuntijakokemus, olen käynyt Suomalaisen eroseminaariohjaaja -koulutuksen, pitänyt eroseminaaria tänä keväänä, kirjoittanut kirjan eroperheistä ja kirjoittanut vuosia eroista ja eroperheiden asioista. Minulla on myös vahva kokemus vertaistukiryhmien vetämisestä vuosien ajalta. Olen koulutukseltani teologi ja opettaja.

Puhelut käydään WhatsAppissa, Messengerissä, Teamsissa tai tavallisessa puhelussa joko video- tai ääniyhteydellä. Saat valita puhelumuodon. Varmistathan ennen puheluita, että tarvittavat ohjelmat on ladattu puhelimeesi/tietokoneeseesi. Sovimme yhdessä puheluiden ajankohdasta, ne käydään arki-iltaisin tai viikonloppupäivisin.

Sitoudut tekemään kolmen viikon ajan tehtävät, jotka sinulle annan, jotta puheluista on eniten hyöytyä.

Tarjoan tämän erityisen etätukimuodon nyt tarjoushintaan. Ota rohkeasti yhteyttä, erotilanne eristysaikana voi tuntua erityisen haastavalta.

Voit aloittaa kurssin milloin vain!

Lasku tulee olla maksettuna ennen ennakkotehtävän saamistasi ja sitä ei palauteta, vaikka lopettaisit kurssin kesken. Minä sitoudun tarjoamaan edellä mainitut palvelut, kun laskun olet maksanut.

Saa tukea eroosi ja jatka kohti parempaa tulevaisuutta! Kyse ei ole terapiasta, vaan eroasiantuntijan antamasta tuesta ja yhdessä kekustelemalla vastauksien löytämisestä.

Ota yhteyttä yv:llä tai sähköpostilla helka.belt@gmail.com.

Tehdään yhdessä tulevaisuudestasi parempi!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Helka Belt /Etä-äiti-blogi (@belthelka) jakama julkaisu

Lämpimin terveisin, Helka

X