Etä-Äiti

Apua eroon Facebookissa – Eroryhmä parisuhteista eronneille

Teksti:
Helka Belt

Tule mukaan keskustelemaan muiden eronneiden kanssa. Kuva: Terhi-Anneli Koivisto

On melkein ihme, ettei Facessa ole eronneille omaa ryhmää. Nyt on.

Kun eräs toinen eronnut pyysi, että muodostettaisiin Eroryhmä eronneille, olin heti valmis. Eron käsittelyssä vertaistuen voima on huima. Olen eroseminaariohjaaja eli pidän eroryhmiä ja niistä olen oppinut, että toisten samankokeneiden tuki on elintärkeää. Ryhmässä voimme sitä toisillemme antaa, ihan ilmaiseksi.

Itse olen eronnut useasti, ollut naimisissakin kahdesti. Eroon liittyy paljon stigmoja, ennakkoluuloja, negatiivisuuutta ja eronneisiin suhtaudutaan usein kuin epäonnistujiin. Siksi haluan tuoda esille, että erosta voi selvitä, siitä voi aina oppia ja se opettaa meille aina itsestämme paljon. Ryhmässä voimme keskustella luottamuksellisesti näistä ja kaikista muistakin eroon liittyvistä teemoista.

Ryhmä on tarkoitettu kaikille parisuhteesta eronneille tai eroa harkitseville.

Ryhmä on tarkoitettu kaikille parisuhteesta eronneille tai eroa harkitseville. Ero on valtava kriisi, jossa tulee yllättäviä ja vaikeitakin tunteita ja asioita pintaan. Tässä ryhmässä voit turvallisesti jakaa näitä tunteita toisten saman kokeneiden kanssa. Vertaistuen voima erossa on äärimmäisen iso ja tärkeä. Erosta voi selvitä, yhdessä!

Tervetuloa mukaan!

Ryhmän löydät täältä.

Terveisin, Helka

X