Etä-Äiti

BB Anu ja Helmeri eroavat! Miksi joidenkin julkkisten erot tuntuvat pahalta?

Teksti:
Helka Belt

Anu ja Helmeri olivat ihana pariskunta.

Big Brotherista tutut Anu ja Helmeri eroavat. Miksi reaktioni oli: VOI EI!

Olen seurannut heidän suhdettaan alusta asti, Big Brotheria viime vuonna seurasin ainoastaan sen vuoksi, kun Helmeri tuntui niin suloiselle ja mukavalle. Korjattu: Helmeri ei voittanut BB:tä, mutta oli kauan talossa.

Anulle ja Helmerille muodostui talossa suhde, joka jatkui sen ulkopuolellakin. Vuoden ajan. Nyt tänään luin uutisen, jossa Anu vahvistaa heidän eronsa.

Reaktioni oli: VOI EI!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anu Puumalainen (@anupuuma) jakama julkaisu

Harvoin julkkisten erot näin minua koskettavat, vaikka jo työnikin vuoksi tietenkin seuraan julkisuudessa olevien parien suhteita ja eroja ja miten niistä kerrotaan.

Tämä kosketti kuitenkin eri tavoin. Mietin, miksi.

Anu vaikuttaa niin paljon kaltaiseltani. Hänellä on lapsia ja hän on eroäiti.

Ehkä siksi, että Anu vaikuttaa niin paljon kaltaiseltani. Hänellä on lapsia ja hän on eroäiti. Hän tekee töitä ja on kunnianhimoinen, mutta samalla kuitenkin uskaltautui rakkauteen ja vielä julkisuudessa.

Helmeri taas on suloisen oloinen nuori miesoletettu. He olivat kaunis pari.

Heidän rakkautensa tuntui kauniilta keskellä arkea. Emmehän me oikeasti voi tietää, minkälainen heidän suhteensa oli. Mutta ulospäin he toivat esille raikasta, rakkaudentäyteistä ja onnellista arkea.

Nimenomaan arkea. Lasten kanssa ja ilman lapsia. Lapset olivat osa heidän suhdettaan. Nuoret eronneetkin voivat onnistua löytämään rakkauden, vaikka arjessa olisi hieman enemmän järjesteltävää kuin esimerkiksi lapsettomilla.

BB-Anu ja Helmeri eroavat. Anu kertoi tästä Insta-stoorissaan.

Anu on Instagramissaan kauniisti kertonut, miten erosta voi selvitä ja  miten sitä kannattaa käsitellä. On huikeaa, että kauniin suhteen jälkeen erokin tehdään näin kauniisti. Varmasti sisällä kuohuu ja tunteet ovat hyvin voimakkaita. Mutta silti toista ei tarvitse lähteä mustamaalaamaan julkisuudessa.

Tästä voisi moni ottaa mallia.

Suhde voi olla hyvin merkityksellinen, olipa se minkä pituinen tahansa ja päättyipä se tai ei eroon.

Suhde voi olla hyvin merkityksellinen, olipa se minkä pituinen tahansa ja päättyipä se tai ei eroon. Anun ja Helmerin suhde on ollut heille varmasti hyvin erityinen ja sitä se oli meille ulkopuolisillekin.

Me samaistumme julkkisten elämämään ja vertaamme omaa heidän elämäänsä. Kun julkkikset eroavat, tuntuu se meistä henkilökohtaisesti pahalle. Olemme ikään kuin heidän tuttujaan jo.

Suhteen kauneus jää mieliimme, kuten myös näiden ihmisten sisäinen kauneus.

Lue myös: Duudsonien Jarnon kaunis ero – ero siksi, että rakastaa toista

Terveisin, Helka

X