Etä-Äiti

Blogi loppuu, mitä tapahtuu somekanaville ja mistä voi lukea kirjoituksiani jatkossa?

Teksti:
Helka Belt

Blogi lopettaa, mutta minä en.

Moni on kysynyt, poistunko kokonaan somemaailmasta ja kirjoittajahommista.

Sen voin jo sanoa, että en todellakaan. Niin paljon tykkään tehdä sisältöä someen eroaiheista, etä-äitiydestä ja ajatuksistani, että somet jatkaa voimissaan.

Etä-äiti-Facebook-sivuillani jatkan kirjoittamista vanhemmuudestani, elämästäni ja kaikista tunteista, mitä nämä minulle aiheuttavat. Teitä on siellä jo tosi paljon ja aion jatkaa sisällön tuottamista myös sinne. Etä-äitiys-aiheet ovat olleet Facessani tosi suosittuja, näitä jatkan edelleen.

Helka Belt -nimisellä Facesivulla jatkan varsinkin freelancer-työhöni liittyvien julkaisujen tekemistä. Kaikki kirjoihini, erotyöhöni ja muuhun tällaiseen liittyvät jutut jatkavat siellä.

Instagramini on varsinainen hybridisivu ja sellaisena se jatkaakin. Siellä jaan työasioihihi, vanhemmuuteeni, tunteisiin ja parisuhteeseeni liittyviä juttuja. Tällä hetkellä siellä on käynnissä joulukalenterini, jossa jaan ero- ja suhdeaiheisia ajatuksiani. Insta pysyy samanlaisena sekametelinä kuin tähänkin asti. Sieltä löytyy jokaiselle vähän jotakin.

Lue myös: Etä-äiti-blogi lopettaa

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Helka Belt (@helkabelt) jakama julkaisu

Ja kirjoitushommat jatkuu niin uusien kirjojen kuin blogaustenkin kautta. Blogi jatkaa asiantuntijablogini, lähinnä ero- ja ihmissuhdeaiheilla. Ja missä? Kuulkaa, mulle tulee omat NETTISIVUT!

Tästä ihan kohta lisää.

Joten jatkathan seuraamistani edelleen?

 

Terkut Helka

X