Etä-Äiti

Blogin uusi koti ja uusittu sisältö - sekä useat uudet jutut avoinna nyt!

Teksti:
Helka Belt

Uudet nettisivut auki. Kuvat ottanut miesystäväni.

Etä-äiti-blogi lopettaa mutta tekstejäni voi lukea nyt uudesta paikasta!

Nimittäin OMAT SIVUNI on avoinna!

Ne löytyvät nimellä helkabelt.fi. Ne on suunnitellut miesystäväni ystävä. Eivätkö ole aika upeat?

Etä-äiti-blogi lopettaa ja uusi blogi on nyt avoinna: ”Minut tunnetaan myös blogistina ja kirjailijana. Perustin Etä-äiti-blogini vuonna 2017, jonka tarkoituksena oli pohdiskella ja käsitellä ero- ja etävanhemmuuttani. Blogi on aikojen saatossa muuttanut muotoaan ja on nyt suunnattu avuksi eronneille ja eroa harkitseville.”

Etävanhemmuusteemaa käsittelen jatkossa edelleen Facebook-sivuillani.

Uusien sivujeni tarkoitus on olla apuna eronneille ja eroa harkitseville. Kirjoitan sivuillani:

Olen eronnut, äiti, nainen ja tyttöystävä, vaikka en aina välttämättä tässä järjestyksessä. Olen kokenut vaikeita ja ihania parisuhteita. Jokainen suhde ja ero on koskettanut minua syvältä ja muokannut sitä, kuka olen ja millaisena itseni näen. Ero koetaan häpeällisenä, epäonnistumisena ja nolona. Niin minäkin koin. Viimein vuosien parisuhdeseilaamisen jälkeen pysähdyin itseni äärelle: miksi parisuhteeni eivät kestä? Miksi ajaudun aina eroon? Miksi koen erostatuksen niin häpeällisenä? Tästä alkoi matkani kohti todellista itseni tuntemista ja hyväksyntää.

Olen kouluttautunut eroseminaariohjaajaksi vuonna 2019. Tämän jälkeen aloin vetämään Suomalaisia eroseminaareja eli eron vertaistukiryhmiä. Lisäksi vuodesta 2020 lähtien olen kehittänyt etäyhteyksillä tapahtuvia ero- ja tunnelukkokursseja eronneille, eroa harkitseville tai parisuhteeseensa apua toivoville. Olen tämän lisäksi vetänyt erilaisia vertaistukiryhmiä useiden vuosien ajan. Käynnissä olevat kurssini ja ryhmäni näet täältä.

Joten, en ole häviämässä mihinkään.

Mitä mieltä olet sivuista? Kuvat minusta sivulle on ottanut miesystäväni.

Lue myös:
Etä-äiti-blogi lopettaa
Mitä poikani ajattelee blogistani?

Terkut, Helka

X