Mainos Etä-Äiti

Koska vietän kaiken aikani juuri nyt kotona, aion laittaa sen ihan uuteen uskoon

Kaupallinen yhteistyö

Muutin tähän ihanaan taloon vuonna 2017. Nyt on uudistamisen aika. Ei muuton, mutta haluan panostaa tähän ihanaan kotiini, josta on tullut kaiken tämän epävarmuuden keskellä turvapaikkani.

Kaupallinen yhteistyö: https://www.designkaupat.fi/

Jos jotain on nyt ollut, niin aikaa. Ja toisaalta olen viettänyt, kuten lähestulkoon koko maailma, koko viime viikon kotona. Olen siivonnut, järjestellyt, katsellut ympärilleni. Kodin näkee ihan eri tavalla, kun täällä viettää koko aikansa.

Olen asunut tässä kodissani kohta 3 vuotta. Se on pidempään kuin missään muualla aikuiselämäni aikana. Muistan, kun muutin tänne: uusi elämä tuntui ihanalle ja jännittävälle. Uskoin, että tulen nauttimaan täällä asumisesta. Ja niin olenkin. Tämä on ollut ihanin ja kaunein koti, jossa olen koskaan asunut ja olen saanut kokea täällä monta ihanaa hetkeä.

Haluan hemmotella itseäni ja laittaa kotia uusiksi, panostaa tähän paikkaan, josta nyt on tullut koko elämäni keskipiste.

Siksi päätin, että kun tästä kaikesta selvitään, haluan hemmotella itseäni. Laittaa kotia uusiksi, panostaa tähän paikkaan, josta nyt on tullut koko elämäni keskipiste.

Nyt kannattaa panostaa kotinsa kauneuteen.

Onneksi ei tarvitse kuitenkaan odottaa aikaa, jolloin pääsee kauppoihin shoppailemaan. Autottomana en sitä edes helposti voisi tehdä, vaikka liikkuakin saisi. Kuten moni muukin suomalainen, minäkin suuntaan nyt nettiin katselemaan, mitä haluaisin ostaa. Tämä tukee myös yrityksiä, kun kivijalkaliikkeet voivat juuri nyt huonosti. Huomasin, että designhuonekalut löytyvät helposti myös netistä. Löytyy aivan ihania huonekaluja, jotka sopivat hyvin kotini erityislaatuiseen tyyliin.

On ihanaa suunnitella kotiaan mieluisekseen. Se virkistää, piristää ja on sitä hemmottelua, jota kuka tahansa tarvitsee juuri nyt. Siksi suosittelenkin, että uutisten, somen ja twiittausten jatkuvan seuraamisen sijaan tekisitkin itsellesi jotain ihanaa juuri nyt. Mieti, miten voisit sisustaa kotiasi mieluisaksi? Miten voisit viihtyä siellä paremmin? Koti on meidän jokaisen turvapaikka juuri nyt. Sitä kannattaa vaalia.

Kotini tärkein paikka on olohuone ja samalla oma makuuhuoneeni.

Olen miettinyt myös lastenhuoneen sistustamista uudelleen. Kerroin täällä, miten lastenhuone on suunniteltu niin, että sinne mahtuvat kummatkin poikani nukkumaan. Olen jättänyt koko huoneen vähän oman onnensa nojaan, mutta nyt kun varsinkin nuorempi lapseni on paljon enemmän kotona, haluan, että hänkin viihtyy hyvin omassa huoneessaan. Säilytysratkaisuja ainakin tarvitaan ja paljon. Kaikki pikkulegot ja rakennusvempeleet lojuvat tällä hetkellä lastenhuoneen lattialla.

Miten sinä aiot panostaa kotiisi juuri nyt?

Terveisin, Helka

 

X