Etä-Äiti

Mitä minulle kuuluu juuri tänään? – Seksiä, etuhiukset ja rakkautta

Mitäpä kuuluu minulle juuri nyt? Mielessäni pyörii tänään etuhiukset, seksi ja rakkaus.

Teksti:
Helka Belt

Eron jälkeen miettii paljon rakkautta ja seksiä.

Mitäpä kuuluu minulle juuri nyt? Mielessäni pyörii tänään etuhiukset, seksi ja rakkaus.

Miksi? Olen tämän viikonlopun ajan viimeisessä eroseminaarikoulutuksessani. Tämän jälkeen minusta tulee eroseminaariohjaaja.  Ensimmäinen eroryhmäni starttaa pian tämän jälkeen (vielä mahtuu mukaan!) Tämän viikonlopun teemoina koulutuksessa olivat rakkaus ja seksi.

Eron jälkeen miettii, saanko enää ikinä ja rakastunko enää ikinä.

Ja varsinkin rakkaus ja seksi eron jälkeen. Eron jälkeen miettii, saanko enää ikinä ja rakastunko enää ikinä? Rakkaus eron jälkeen voi tuntua kaukaiselta ja myös pelottavalta. Uskallanko enää ikinä rakastua, löydänkö enää ikinä ketään tai haluanko edes? Näitä olen itsekin miettinyt viime aikoina paljon. Olen yksinäinen mutta samalla pelottaa koko ajatus, että joskus vielä tohtisi rakastua. Koska rakkaus on aina hyppy tuntemattomaan. Kun ei voi tietää, onnistuuko tällä kertaa, tuleeko ero, entä jos tulee, kestänkö jälleen yhden eropettymyksen?

Toinen asia eron jälkeen, jota väistämättä joutuu miettimään, on, saako koskaan enää, tunnenko koskaan halua ketään kohtaan, onnistuuko rakastelu uuden kumppanin kanssa, entä jos halut eivät kohtaa ja niin edelleen. Eron jälkeen voi pohtia, mikä meni pieleen, erosimmeko me seksittömyyden takia tai miksi toinen petti minua. Siksi seksuaalisuus on erityisen pinnalla mielessä juuri eron jälkeen.

Seksi on tärkeä asia elämää. Entä jos on sinkku, eikä halua juosta baareissa yhden illan juttujen perässä? (Eikä kukaan sano, että sitä saisi väistämättä, jos vain lähtee seksiä etsimään. Ei niitä halukkaita aina ole ovista ja ikkunoista sisään juoksemassa, eikä edes haluakaan ihan ketä vain seksikumppanikseen.) Minä en voi harrastaa seksiä tuntemattoman kanssa. Siksi baarituttavuudet eivät edes sopisi minulle, jos seksistä puhutaan, jos nyt muutenkaan.

Jos minulla ei ole romanttista rakkautta tai etuhiuksia tällä hetkellä, niin onko minulla sitten seksiä?

No jos minulla ei ole rakkautta (romanttista) tällä hetkellä ja Instassani olen juuri paljastanut, että aion kasvattaa etuhiukseni viimein pois (minulla on ollut etuhiukset nyt 4 vuotta. Tervetuloa seuraamaan stooreihini sitä, miten etutukan poiskasvattaminen sujuu), niin onko minulla seksiä elämässäni?

Seksin ja läheisyydenkaipuu on jokaisen ihmisen sisäänrakennettu tarve. Sinkkuna on vaikea täyttää noita omia voimakkaitakin tarpeita. Joskus siihen voi löytyä ratkaisu, joka toimii juuri tämän hetkisessä elämäntilanteessa. Minä olen löytänyt. En seurustele, mutta minulla on läheisyyttä ihmisen kanssa, johon luotan ja jonka kanssa voin olla oma itseni. Ratkaisu ei ole täydellinen, mutta tähän asti toiminut ihan hyvin.

Vaikeaksi se käy, kun kaipuu seurustelulle kasvaa, mutta suhteen laatu ei ole sellainen, että tähän olisi mahdollisuutta. Tästä kerronkin lisää myöhemmissä teksteissäni.

Onko sinulla seksiä, rakkautta ja etuhiuksia elämässäsi?

Terveisin, Helka

X