Etä-Äiti

ETÄ-ÄITI-BLOGI LOPETTAA

Teksti:
Helka Belt

Blogini on tullut tiensä päähän. Kuva: Mr. Ääni

Tämä EI ole klikkiotsikko, eikä tämä sisällä mitään kikkailua. Tämä on totta.

UUDET SIVUNI: HELKABELT.FI

Yllättäen alkoi itkettää, kun kirjoitin tuon otsikon, vaikka olen tämän tiennyt jo muutamia kuukausia. Käsiä tärisyttää. Tuntuu oudolle.

Blogini aloitti huhtikuussa 2017, joten yli 3 ja puoli vuotta kirjoitin tätä blogia, joka oli monella tapaa elämässäni turning point. Blogini on ollut myös julkisuudessa ja saanut valtavasti lukijoita.

Lue tästä ensimmäinen blogaukseni.

Aion tämän kuukauden ajan käydä varmaan eniten itseäni kiinnostavia asioita: mistä blogi alkoi, mitä sillä saavutin, miten vuosien aikana blogista tuli osa minua ja välillä jopa määritti elämääni.

Kiitos jokaiselle lukijalleni. Kiitos jokaisesta kommentista. Olen saanut valtavasti palautetta ja myös paljon vihapostia. Kaikki ovat kertoneet samaa kieltä: etä-äitiys aiheena kiinnostaa, järkyttää ja luetuttaa.

En aio lopettaa kirjoittamista, mutta Etä-äiti-blogia ei ole enää vuoden 2020 jälkeen. Matka on ollut pitkä ja enää pitkään aikaan en ole kokenut samaa paloa blogiini kuin ennen tunsin. Olen matkannut elämässänikin eteenpäin ja eroasiantuntijatyö on vienyt sieluni ja sydämeni. Kokemuspohjainen blogi ei enää tunnu hyvältä.

Mitään en kadu kuitenkaan. Jokaikinen tekstini on minulle tärkeä.

Lue myös:
Kymmenen luetuinta tekstiäni – luetuin kertoo alistavasta suhteestani
Eka kertaa mietin pitäisikö lopettaa koko blogi
Karkottaako blogini mahdollisen kumppanini?
Kuinka paljon tienaan blogillani?

Vielä hetken, terveisin Helka

X