etä-äiti

Etä-äiti- blogi siirtyi Vauva-lehden blogiyhteisöön!

Teksti: Helka Belt

Iik! Ihanaa! Olen kirjoittanut minun etä-äitiys- blogiani nyt kuukauden päivät, itseasiassa tasan tarkkaan kuukauden. Ja nyt voin onnellisena ja ylpeänä sanoa: olen päässyt kirjoittamaan tänne, Vauva- ja Meidän Perhe- lehtien blogiyhteisöön.

Alkuperäisen blogini löydät täältä.

Uusille lukijoilleni, täältä löytyy minun ja blogini esittely.

Olen myös siirtänyt kaikki vanhat kirjoitukseni tänne Vauva-sivustolle, joten blogikirjoituksiani löytyy samalta päivältä useita, mutta todellisuudessa niitä olen kirjoitellut jo kuukauden ajan. Käythän tutustumassa jo vanhempiinkin kirjoituksiini.

Toivon kovasti, että tykkäät blogistani ja seuraat kirjoitteluani.  Facebook-sivuillani jaan niin blogikirjoitukseni kuin myös valokuvia ja pienempiä tekstipätkiä.

Blogini kertoo pääasiassa etä-äitiydestä ja kaikesta siihen liittyvästä, toki myös vanhemmuudesta, äitiydestä, lapsista ja naisen elämästä kaikissa eri väreissään ihan muutoinkin. Tästä lisää, miksi minusta tuli etä-äiti. Aihe vaatii vielä paljon enemmän kirjoittamista ja esilletuomista ja tabuuden purkamista. Ihan tavallisia ihmisiä ja äitejä me etä-äiditkin olemme!

Tervetuloa seuraamaan blogiani ja vanhoille lukijoilleni, ihanaa että olette olleet mukanani jo kuukauden ja tervetuloa tännekin lukemaan! Ihan sama kirjoittaja täällä siis jatkaa!

Iloisin terveisin, Etä-äiti

 

Lue myös

X