Etä-Äiti

Kaksi viimeistä lomaviikkoa täynnä hemmottelua ja ihania hetkiä yksin sekä lapsen kanssa

Teksti:
Helka Belt

Kaupallinen yhteistyö Ecco Verden kanssa

Kesälomani kahdella viimeisellä viikolla sain kokea upeita hetkiä sekä yksin että lapsen kanssa. Kumpaankin tilanteeseen sopivat ihanat Ecco Verden Biosolis-tuotteet.

Ecco Verdeltä Biosolisin aurinkotuotteet.

Omiin hemmotteluhetkiin Ecco Verdeltä Biosolisin itseruskettava suihke

Kun olin saanut olla esikoiseni kanssa kahdestaan kaksi päivää Tampereella, sain koko kesälomani hemmottelevimman hetken vain itselleni. Kylvin, kävin hieronnassa ja nukuin ylellisesti hotellissa. Koska tiesin töiden alkavan pian, nautin ihan täysin sieumauksin noista omista hetkistä. Sain myös aikaa ajatella tulevaa syksyä ja sitä, mikä oikeasti merkitsee minulle eniten. Tästä kirjoitinkin jo aiemmin.

Ostin jopa uudet bikinit päiviä varten (tämä ei todellakaan ole minulle mikään pikkujuttu, kuten jotkut ehkä muistavat). Koska kesä oli tunnetusti ollut kylmä ja suhteellisen auringoton, olin noiden valkoisten bikinien kanssa melko valkea itsekin. Siksi kokeilin Ecco Verden Biosolisin itseruskettavaa suihketta. En ole koskaan aiemmin kokeillut itseruskettavia tuotteita, joten jännitti ehkä hieman, tulisinko läikykkääksi tai näyttäisinkö appelsiinilta.

Ecco Verdeltä Biosolis itseruskettava voide.

Lopputuloksen voi nähdä näistä kuvista. Rusketus on kevyt ja luonnollinen. Tykkäsin paljon! Käytin tuotetta kolme kertaa muutaman päivän välein ennen lomapäivieni alkua. 

 

Ecco Verde kertoo itseruskettavasta suihkeesta: ”Tämä itseruskettavasuihke yllättää ylellisellä ja sertifioidulla luonnollisella koostumuksellaan. DHA, erytroloosi sekä porkkanaöljy huolehtivat luonnollisella tavalla iholle kauniin ruskettuneen sävyn, samalla Aloe vera elvyttää ja vahvistaa ihoa. Elegantti ja käytännöllinen Airless-suihkepullo on helppo käyttää.”

Viimeinen lomaviikko lapsen kanssa – Mukana Ecco Verden Biosolis -aurinkotuotteet

Ihana, viimeinen lomaviikkoni alkoi sateisesti mutta muuttui aurinkoiseksi ja lämpimäksi. Sain viettää koko viikon kuopukseni kanssa, ja olin odottanut tätä paljon. Ikävä oli ollut valtava ja aioin nauttia lapseni kanssa täysillä. 

Koska rantakelitkin saapuivat sopivasti viimeiseen lomaviikkoome, pystyimme kokeilemaan pojan kanssa Ecco Verden aurinkotuotteita. Käytimme pojalle lasten hyvin suojaavaa aurinkorasvaa ja minulle jo ruskettenuulle iholle tarkoitettua aurinkoöljyä. Iltaisin käytimme vielä After sunia.

Kaikkien tuotteiden levitys oli helppoa ja tuoksu hyvin neutraali. Minun aurinkotuotteeni oli hyvin öljyistä, joten kannattaa sitä käytettäessä varoa hiekkaan upottautumista! Toisaalta iho kiilteli kauniisti öljyn levityksen jälkeen.

Kaikki minusta otetut rantakuvat ovat muuten poikani (4-v) ottamia. Instagramissani olenkin kertonut, miten hänestä on tullut upea valokuvaaja!

 

Kannattaa tutustua muihinkin Ecco Verden aurinkovoidetuotteisiin. Lisää niistä voit lukea täältä. Koska nyt ilmeisesti alkaa kesän toinen käristyskupolikausi, onkin tärkeää suojata itsensä ja lapset hyvin! 

 

 

Ecco Verde on ympäristöystävällinen vaihtoehto erilaisille ihonhoitotuotteille. Lisää ympäristön huomioonottavasta toiminnasta voit lukea täältä. Useimmilla tuotteilla on luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

Ihanaa loppukesää teille kaikille!

Terveisin Helka

Facebook II Instagram

 

X