etä-äiti

Tinder ja korona-aika ne yhteen soppii(ko)! – ”Ei kerrota kellekään, että nähdään”

Teksti: Helka Belt
Onko koronaeristys sinkuille onni vai kirous?

Minulla ei ole ihan parhaat kokemukset Tinderistä. Enpä tiedä, muuttaako korona-aika mielipidettäni lainkaan.

Lue:
Oli ihan kivaa vaikken saanutkaan – Järkyttävimmät kokemukseni Tinder-treffeiltä
Ei enää kiitos kuvia miesten sukukalleuksista

Niin, enpä sitten tiedä, menisikö nyt koronakriisinkään aikana Tinderiin, vaikka yksinäisyys kuristaakin kurkkua välillä melko paljon.

Koska en ole itse vielä kuitenkaan sinne uudelleen liittynyt, keräsin sinkkujen kokemuksia Tinderistä korona-aikana:

Kuollutta. Joko näitä vänkkääjiä, että pitäis tavata tänäkin aikana tai toisaalta sut kaikki perusvedättäjät nyt hiljentyneet, kun eivät voi keslustelua pitkittää ja sit perseillä.

 Mulle esim. Viestiteltiin näin ” kyllähän me hyvin voidaan nähdä, kun ei kummallakaan sitä koronaa ole”. hmmm…

Kyllä niitä tapaamisehdotuksia tuli ja kun kieltäydyin, niin sain kunnon haukut.

Ei kerrota kellekään että nähdään! Ihan kuin se siis estäisi koronan leviämistä, kun ei vaan kerrota. Oh god.

Itsekin ajattelin, että saa nyt Tinder olla, kun tuntuu vaan masentavan sen selailu. Ei siksi, etteikö siellä varmasti olisi ihan mukavia ja fiksuja ihmisiä, mutta kun selatessa tuntuu, että ne on vaan persoonattomia kasvoja, kaukaisia. Sellaisia, joihin ei tunnu luontevalta tutustua.

Kyllä siellä kirjoitellaan. Ehkä jopa enemmän kuin yleensä, kun kellään ei ole mitään tekemistä. On pohdittu syntyjä syviä yksinäisyydessä. Treffejä jotkut on ehdotelleet, mutta yhtä lukuunottamatta turvavälikävelyä.

Treffiehdotuksia tulee. Kaikki on ehdottaneet kävelyä tms ulkoilua, mutta mä kieltäydyn nyt kyllä niistäkin, mun mielestä ne on turha riski. Oma aktiivisuus on laskenut, just siks että kun tavata ei voi niin ei jaksa viikkokausia jutustella.

Deitit Zoomissa.

Voisinpa kuvitella, että järkevän keskustelun syntyminen näinä aikoina, jos oikeasti pitää kiinni siitä, ettei nyt voi tavata, on entistä vaikeampaa. Kuka jaksaa pitää kiinnostavaa dialogia yllä kuukausia? Minullekin on ehdotettu jo näkemistä eräässä toisessa forumissa, mutta tuntuu tyhmälle nähdä, kun en näe edes omaa lastani koronan vuoksi.

Varovaisuus ennen kaikkea, niinhän se menee deittaillessa muutenkin! En näe mitään järkeä tällä hetkellä käyttää aikaa Tinderiin tai muihun deittailuyrityksiin.

Jos näen muutenkaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Helka Belt /Etä-äiti-blogi (@belthelka) jakama julkaisu

Terveisin, Helka

Lue myös

X