Etä-Äiti

Kun Tinderin kautta saa puhelimeen kuvia miesten sukukalleuksista, ei paljoa treffailumaailma kiinnosta

Teksti:
Helka Belt

On tullut aikoinaan seikkailtua Tinderin maailmassa enemmänkin. Vielä en ole tämän sinkkukauden aikana sitä ladannut. Ja siihen on ihan hyvä syy.

Edellinen kerta nimittäin opetti aika paljon, minkälaista porukkaa siellä Tinderissä liikkuu. Tai sitten vain törmäsin ihan vääriin miehiin. Kerronpa hieman.

Sitten näytölle lävähtää miehen penis.

Alku saattoi vaikuttaa oikein lupaavalta. Saatiin match, juteltiin, vaihdettiin viestejä, siirryttiin Facebookiin tai WhatsAppiin viestittelemään. Ja sitten näytölle lävähtää miehen penis. Ihanaa. Vielä ihanampaa oli, että pyydettiin omasta sukukalleudestanikin kuva.

Puhun oman kokemukseni kautta, kun väitän että onhan se niinkin, että miehet ovat enemmän visuaalisia kuin naiset. Kauniiden naisvartaloiden katseleminen kiihottaa keskimäärin miehiä enemmän kuin miesvartalot naisia. Siksi, jos mies pyytää naisesta lisää kuvia, ei se yllätä. Mutta jos pyydetään kuvaa sukukalleudesta muutaman viestin jälkeen, on se jo liikaa. Tai jos saa kuvan miehestä aatamin asussa.

Miehen sukupuolielin ei visuaalisesti keskimäärin kiinnosta ainakaan minua ihan kamalan paljoa.

Ja minä voin kertoa jotain naisten puolesta: miehen peniksen kuva ei ole kauhean kiinnostava. Miehen sukupuolielin ei visuaalisesti keskimäärin kiinnosta ainakaan minua ihan kamalan paljoa. 

Joten kun sellaisen kuva lävähtää viestimen kautta puhelimeeni, kiinnostukseni lakkaa kuin kananlento. Ihmettelen kovasti tätä ilmiötä, koska olen törmännyt tähän useammin kuin kerran. Miksi mukavan tuntuinen mies haluaa lähettää kuvan vehkeestään? Kuvia on kiva saada ja tutustua sillä tavalla paremmin, mutta joku raja kuvissakin.

Mielellään katselen tätä elintä sitten ihan livenä, kun ja jos siihen asti joskus suhde etenee. En aiemmin.

Kun kokemukseni Tinderistä ovat tällaiset, ei paljoa (netti)treffimaailma kiinnosta. Sanottakoon nyt kuitenkin, että olen minä sieltä kivojakin tuttavuuksia löytänyt, muun muassa entisen miesystäväni ja hyvän ystävänkin löysin Tinderin kautta.

Ehkä kuitenkin menee vielä ihan hetkinen, ennen kuin kirjaudun uudelleen treffisovelluksien ihmeelliseen maailmaan.

Lue myös:
Sinkkuetä-äiti Tinderissä
Värikäs parisuhde-cv:ni
Kohtaan etä-äitinä ennakkoluuloja treffimarkkinoilla

Terveisin, Etä-äiti

Facebook || Instagram || Twitter 

X