etä-äiti

Kuukauden tähtihetket: Lastaan salaa kiikaroiva äiti, äidin olemattomat tissit sekä painava ilma. Ja paljon muuta!

Teksti: Helka Belt

Blogiyhteisömme julkaisee kuukausittain perheissä tapahtuneita hauskoja sattumuksia ja juttuja.

On ilo välillä kirjoittaa hauskoja tempauksia ja lasten sutkauksia. 

Tässä kuussa mukaan juttuja kertoivat Hurlumhei!Sattumia ja suklaarakeitaÄlyllistä äitiyttäIhanasti sopivaJyllannin suomineitoSesse ja poika sekä minä. 

Nautinnollisia nauruntäyteisiä lukuhetkiä!

 

Kahjo äiti: ”Kahjo äiti täällä moi! Kiikaroin, siis kiikaroin parvekkeelta kuopusta, joka jäi yksin päiväkodin puistoon leikkimään.
Tää ei voi olla tervettä!” Olisikohan ollut äidille vaikeampaa sittenkin tämä kuopuksen päiväkodin aloittaminen..

Metsään meni: Minityyppi, tuo pieni metsäläinen, selitti isosiskolleen suomalaisen metsän vaaroista: ”Siellä voi tulla vastaan leijona, susi tai suo. Varo niitä!” Siskoa vähän nauratti. Metsään meni.

Ruotsin laiva: ”Äiti. Miten Ruotsin-laiva voi kulkee yöllä? Et miten se kuski jaksaa valvoo?”, kuuluu kuiskutus sängystä.

Pomppulehmän raskas ilma: Pomppulehmää pumpatessa: ”Miten ilma voi olla näin raskasta?”.

Äidille lisää käsiä: Käynnissä oli ihan vakava pohdinta siitä, miten äidille saisi lisää käsiä: ”Ku ei tarttis ku kaks tohon keskelle, niin sit olis jo neljä.” On se kyllä ❤️

Äitin tissit: Taapero katsoi minua ja sanoi: ”Miksei sulla ole tissijuttuja (rintsikoita). Nyt sulla ei ole yhtään tissejä!” No, niin…lasten suusta..

Lapsen pienet silmät: Isä pyysi 4-vuotiasta etsimään jotain tiettyä Lego-palikkaa. Tyttö vastasi: ”En mä voi, kun mulla on niin pienet silmät”.

Taapero ei mahdu äidin mahaan: Taapero tökki mun mahaa ja kyseli onko siellä vauva. Sanoin ettei ole, mutta että sieltä sin kerran tulit. Alkoi itkeä että kun on liian iso poika ettei enää mahdu takasin.

Prinsessoja on oikeasti olemassa: Eskarilaiseni varmisteli illalla: ”Eiks ni, että Bätmänii ei oo oikeesti olemassa, mut prinsessoja on?” Kuulemma kannattaa tykätä sellaisesta, mitä on oikeasti olemassa.

Siinä missä esiteini edellä niin taapero perässä: Kysyin kaksivuotiaaltamme otettaisko jogurttia iltapalaksi. Vastaukseksi tämä käänsi selkänsä, pisti kädet puuskaan ja tuhahti muka tosissaan: ”Ei kiinnotta!” Mitäpä siihen sitten lisäämään.

 

Leppoisaa päivän jatkoa toivottelee Etä-äiti

Seuraathan jo facebook-sivujani?

 

Lue myös

X