Etä-Äiti

Mä olin treffeillä!

Teksti:
Helka Belt

Huhhuh! Voin sanoa, että minun viikkoni on ollut aivan hullu!

Sen takia blogikaan ei ole päivittynyt niin usein kuin olette ehkä tottuneet. Instagramissani kerroinkin jo aiemmin, että työrintamallani tapahtuu ja paljon, mikä on vienyt minulta ihan valtavasti energiaa. Tästä kerron enemmän myöhemmin, mutta voin sanoa, että olen ollut joka ilta niin väsynyt, etten ole kyennyt kirjoittamaan enkä katsomaan edes lempisarjojani. Luojan kiitos on ollut lapseton viikko, ettei ole tarvinnut koettaa zombiena hoitaa vielä lapsiakin.

Kun iso, mieltäni vaivannut asia oli selvitetty, vietin ystäväni kanssa tiistaina pienen irroitteluillan, koska keskiviikko oli minulla vapaa. Se menikin taas sitten levätessä.

Lähestulkoon vuoteen en olekaan ollut treffeillä.

Mutta ei tässä kaikki. No niin, sitten niihin treffeihin. Yksiä pienimuotoisia yllätystreffejä lukuunottamatta en ole lähestulkoon vuoteen ollutkaan treffeillä. Mutta nyt olin, ihan suunnitellusti ja ajatuksella.

Olihan se todella mukavaa. Olenkin kertonut, että olen todella tyytyväinen elooni ja olooni yksin, ja olen edelleen. Silti oli kiva käydä syömässä, jutella ja nauttia alkukesästä yhdessä toisen kanssa. Puhua jostain muusta kuin lapsista tai työtilanteestani –aiheet, joista yleensä nykyään puhun ja joita ajattelen lähestulkoon jatkuvasti. Nyt pääsin irtautumaan arjesta ihan täysin.

Nyt pääsin irtautumaan arjesta ihan täysin.

En osaa tästä sen enempää vielä sanoa, muuta kuin että mukavaa oli! Taisin tarvita juuri tätä. Viikonloppu menikin koulutuksessa ja nyt olen jälleen ihan rättiväsynyt. Hyvä että edes tätä jaksan kirjoitella. 

Kerron sitten myöhemmin lisää työjutuistani ja muista suunnitelmista, joita minulla on kesäksi! Lupaan, että blogikin taas aktivoituu.

Terkut, Helka

X