Etä-Äiti

Minusta tulee suomalaisen eroseminaarin vetäjä! – Mitä eroseminaarissa tapahtuu?

Teksti:
Helka Belt

Yksi unelmani täyttyy, kun aloitan huomenna suomalaisen eroseminaarin ohjaajakoulutuksen!

Koska erotyöskentely on ollut jo pitkään haaveeni, olin enemmän kuin onnellinen, kun Marianna Stolbow otti yhteyttä ja sanoi, että minut on hyväksytty koulutukseen. Se on ainutlaatuinen Suomessa ja ilman juuri tämän koulutuksen käymistä ei suomalaista eroseminaaria saa edes vetääkään.

Koska erotyöskentely on ollut jo pitkään haaveeni, olin enemmän kuin onnellinen, kun Marianna Stolbow otti yhteyttä ja sanoi, että minut on hyväksytty koulutukseen.

Eroseminaarissa on tarkoitus tietenkin käydä läpi erokokemus, sen tuomia tunteita, vaikeuksia ja tapahtumia. Koska olen aina ollut sitä mieltä, ettei eroa tarvitse hävetä ja se voi olla myös positiivinen kokemus elämässä. haluan auttaa muitakin näkemään tämän.

Joskus ero on kuitenkin myös shokki, trauma ja kriisi. Silloinkin se on hyvä käsitellä läpi. Ilman käsittelyä se jää vaivaamaan ja vaikuttamaan kaikkeen tulevaan. Mikään vaikea koettu asia ei käsittele itse itseään, vaan sen eteen on nähtävä vaivaa.

Eroa tarvitse hävetä ja se voi olla myös positiivinen kokemus elämässä.

Mutta se kannattaa! Erosta voi tulla voimaannuttava kokemus, josta voi ammentaa tulevaisuuteensa paljon vahvuutta. Olen itse läpikäynyt monta eroa elämäni aikana ja koen, että minulla on paljon annettavaa myös muille. Siksi tämä koulutus on unelmieni täyttymys.

Kerron heti enemmän, kun koulutus on ohitse ja voin alkaa pitämään omia seminaareja.

Tie kohti unelmia on alkanut!

Lue myös:
Mitä eroseminaarissa tapahtuu?
Ero on aina kriisi mutta mahdollisuus myös uuteen
Miksi parisuhteeni päättyvät aina eroon?

Iloisin terveisin, Helka

Facebook II Instagram

X