Etä-Äiti

Mitä sarjoja katson ja mitä kivaa telkkarista tulee?

Teksti:
Helka Belt

Syksy saa ja pimenevät illat. Jos ei ole mitään tekemistä, eikä huvita mennä ulos, muttet keksi, mitä sarjoja katsoisit, niin tässä sinulle vinkkejä, mitkä sarjat vetoavat minuun!

House of Cards

Aivan upea sarja Netflixistä. Uusi tuotantokausi tulossa marraskuussa, aloitin nyt katsomaan vanhat jaksot uudelleen. Kohuissa nyttemmin ryvettynyt Kevin Spacey ja Forrest Gumpin naispäätähti Robin Wright tekevät huikeat roolisuoritukset tässä poliittisessa sarjassa, joka on tehty aivan äärimmäsen koukuttavaksi. 

Billions

Toinen juonittelusarja, johon jäin koukkuun, on Billions. Hyvässä suhteessa jännitystä, romantiikkaa, juonittelua ja parisuhdekoukeroita. Todella hyvät näyttelijät; tuttuja mm. Sons of Anarchysta ja Band of Brothersista. Katselin tätä HBOlta.

Suomen Bachelorette

Jostain syystä jäin tähän koukkuun, vaikka en yleensä ihan kamalasti välitä näistä television deitti-ohjelmista. Sarjan päähenkilö Jenny on vain niin ihana ja sympaattinen, että aloin ihan vahingossa seuraamaan tätä sarjaa. Ja ovathan ne miehetkin ihan söpöjä…tämä tulee Liviltä maanantaisin. Lue lisää tästä sarjasta.

Ensitreffit alttarilla

No toinen treffiohjelma, josta en alkuun välittänyt, mutta koukutuin silti. Tässä tuotantokaudessa on yksi tuttavani, katson siksikin, mutta myös muut pariskunnat kiinnostavat. Vaikka ohjelman idea on vähän outo, loppujen lopuksi tavallisia parisuhdeongelmia ja -iloja ohjelman henkilöt elävät, ja niihin on helppo samaistua. Sarja tulee tiistaisin maikkarilta.

Valkoinen prinsessa

Rakastan Englannin historiaa, ja siksi tämä juuri Ylellä päättynyt sarja kiehtoi erityisen paljon. Sarja ajoittuu 1500-luvun alkuun, jolloin naiset eivät päättäneet, keiden kanssa mennä naimisiin ja kuninkaatkaan eivät olleet turvassa juonitteluilta. Suosittelen. Pääosanäyttelijä tuttu muun muassa Killing Evestä ja Doctor Fosterista.

The Walking Dead

Vaikka tämä sarja oli paljon parempi aiemmin, silti on pakko katsoa nyt Foxilta alkanutta uutta kautta. Vanhemmat kaudet näkyvät mm. HBOlta ja Netflixistä. Varsinkin ensimmäiset kaudet olivat todella koukuttavia ja hyviä. Voisin kyllä sanoa, että kannattaisi lopettaa jo tämän sarjan tekeminen, ettei mene ihan pilalle.

Outlander

Aivan ihana sarja, ja tietenkin Englannin historiaan sijoittuva. Päähenkilö matkaa aikojen väliä, mikä kuulostaa oudolta, mutta juoni on toteutettu ihan äärimmäisen hyvin. Kaunis rakkaustarina ja sotia, vihaa ja kauniita maisemia tulvillaan tämä sarja. Ja miespääosanäyttelijä on aivan hurmaava! Yleltä alkaa kohta uusi kausi ja vanhemmat nähtävillä Netflixissä ainakin.

Gilmore Girls

Toimii uudelleen ja uudelleen. Netflixistä nähtävänä kokonaisuudessaan. Katson tätä varsinkin silloin, jos tarvitsen piristystä. Naishahmot ovat upeita ja miespääosa suloinen. Ja äidin ja tyttären välinen rakkaus on kaunista katseltavaa.

Vain elämää

Pakko katsoa, vaikka huononee ehkä kausi kaudelta. Tässä kaudessa parasta ovat Ellinoora ja Pyhimys. Tulee perjantaisin Neloselta.

Tanssii tähtien kanssa

Rakastan katsoa tanssimista ja tämä kausi on ollut tosi tasokas jo nyt. Suosikkini tällä kaudella ovat Hannes ja Jaana.

Mitä sarjoja sinä katselet?

Suosittelin jo aiemmin Emmerdalea ja useita muita sarjoja.

Terveisin, Etä-äiti

X