Etä-Äiti

Näin hurmasin kolmekymppisen teatteri-, laulaja- ja opettajatyypin

Teksti:
Helka Belt

Kuinka sain tuollaisen namupalan hurmattua? Kuva by him.

Huhhuh, kuinka tämä oikein tapahtuikaan?

Asiahan kävi hyvin yksinkertaisesti: lähetin viestin. Ja loppu on historiaa.

Lue myös: Mr. Ääni löytyi televisio-ohjelmasta

No ei vaiskaan, voin minä enemmänkin kertoa.

Kahden kuukauden ajan viestittelimme, vähän myöhemmin soittelimme ja sitten vasta tapasimme. Tämä kävi minulle varsin hyvin. Olen aina mielestäni ollut parempi tuomaan itsestäni hyviä puolia esille kirjoittamalla, koska jännitän alussa tapaamisia aivan valtavasti. Koronakevät teki minulle palveluksen, kun sain kirjoittamalla kertoa itsestäni.

Vähän ajan päästä aloimme miettimään, pitäisiköhän meidän tavata. Lähetin ensimmäisen viestin 7.maaliskuuta, 15.maaliskuuta Mr. Ääni ilmestyy ensimmäisen kerran päiväkirjaani, huhtikuun alussa pohdimme jo, pitäisiköhän tavata. Oli molemmille epätavallista, ettemme tavanneet heti, mutta nyt jälkeenpäin ajateltuna se oli oikein hyvä tapa tutustua uuteen ihmiseen.

Taisin tuossa otsikossa paljastaa Mr. Äänestä aika paljon uutta, mitä en ole aiemmin paljastanut. Laulajantaidoista ei liene epäselvyyttä, kun Voiceenkin asti oli päässyt, mutta hän on myös äärimmäisen hyvä näyttelijä ja opiskelee opettajaksi. Näin itse opettajana toki tuokin seikka kolahti aika kovaa. Miten sitten sain noin upian ihmisen hurmattua?

Loppujen lopuksi, ehkä olemalla oma itseni. Tai sitten sitä pitää kysyä häneltä. Ja tärkein syy omasta mielestäni on tämä: uskalsin. Minä uskalsin hypätä tunteiden vietäväksi, tuohon vaaralliseenkin tai ainakin tuntemattomaan uuteen, josta ei voi tietää, miten käy. Mutta minä tein sen.

Lue myös: Uskaltaako useiden erojen jälkeen enää rakastua?

Nyt olemme tunteneet tasan 4 kuukautta. Odotan innolla tulevaisuutta ja lisähurmailuja. Tää kesä on mun.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Tänään on helluntai. En ole yksin. Herään sun vierestä. 💜 #munkesä2020 Kun maaliskuun alussa [laitoin hänelle Insta-viestiä nähtyäni hänet Voice of Finlandissa,en olisi uskonut, mihin tämä kaikki johtaa. En voinut tietää, että hän oli niin ihana. Että hänkin kiinnostuisi minusta. Että meillä synkkaisi näin hyvin. Että nauran ja itken hänen seurassaan tunteiden runsaudesta, liikutuksesta, onnellisuudesta. 💜🧡💛 blogissa nyt teksti helluntaiheilasta ja siitä miksi puhun ihastuksestani niin avoimesti ja julkisesti. @belthelka . Kuva by him🧡 . #helluntai #heila #helluntaiheila #handinhand #käsikädessä #onnellinen #kesä

Henkilön Helka Belt /Etä-äiti -blogi (@belthelka) jakama julkaisu

 Tervetuloa seuramaan Instagramiani, jossa kerron päivittäin, mitä meille kuuluu.

Täältä voit lukea kaikki ihastustani koskevat tekstini. Alert: aika lällyä on kama.

ps. En meinannut tänään millään keksiä, mistä kirjoittaa. Mr. Ääni ehdotti tämän blogitekstin otsikkoa ja sanoi, että kirjoitapa tuosta. Minäpä kirjoitin!

Terveisin, Helka

X