Etä-Äiti

Nyt kannattaa tilata Vauva- ja Meidän Perhe- lehden näytenumero. Etu lukijoilleni!

Teksti:
Helka Belt

Kaupallinen yhteistyö Sanoma Magazinesin kanssa.

 

Olen saanut mahdollisuuden tarjota teille lukijani Vauva- ja Meidän Perhe- lehden näytenumeron hintaan 1€! Etu on siis todella mahtava, ja lehdethän ovat Suomen laadukkaimpia perheaiheisia lehtiä. Kampanja on voimassa 15.10. asti.

Lehdet saat tilattua klikkaamalla tätä kuvaa.

Vauva-lehdessä on juttuja odottajille ja vauvaperheille. Meidän Perhe- lehdessä, joka on oma suosikkini, on juttuja isompien lasten perheille. Meidän Perhe on Suomen suurin perhelehti. Lehtien mukana tulee paljon oheismateriaalia perheiden käyttöön, kuten esimerkiksi väritettäviä kuvia lapsille ja puuhapaketteja.

Minusta ja blogistani oli juttu edellisessä Vauva-lehdessä ja varmasti tulevaisuudessakin tulee olemaan artikkeleita blogistani, joten kannattanee tilata lehdet ihan jatkotilauksenakin, jos haluat lukea printtilehdistä minusta ja muista Vauvan bloggareista. Kokeile lehtiä nyt tähän euron hintaan, ja jos lehdet miellyttävät, voit tilata ne jatkossakin.

 

Vauva-lehden netissä olleeseen juttuun minusta ja blogistani pääset tästä.

 

Näytelehdet pääset tilaamaan tästä linkistä. Kampanja on voimassa 15.10. asti, joten kannattaa tilata lehdet pikimmiten.

Iloisin terveisin, Etä-äiti

Seuraathan jo Facebook-sivujani?

 

X