etä-äiti

Olen rakastunut!

Teksti: Helka Belt
Olen ihan umpirakastunut.

Ei, tämä ei ole klikkiotsikko. Tämä tarkoittaa juuri sitä, mitä se parhaimmillaan tarkoittaa.

Olen rakastunut. Herrajumala maailma kuulittko?! Helka on rakastunut. Kun viime vuonna kirjoitin sinkkuryhmään täysin tosissani, että en usko kohdalleni enää tulevan sellaista, että häneen voisin mitään romanttisia tunteita saada aikaiseksi, uskoin sen täysin. Tuntui ihan mahdottomalta ajatukselta uskaltaa ja lähteä siihen tuntemattomaan matkaan, jota rakkaudeksi ja ihmissuhteeksi kutsutaan.

Niin kuitenkin kävi. Tämä teksti ei ole syvällinen eikä analyyttinen. Niiden aika on myöhemmin. Tämä on vain vilpitön halu näyttää se onni, jota sisälläni koen. Ja ehkä se rohkaisee muitakin: vaikka MINKÄ jälkeen on mahdollista löytää se aito tunne sisältä, johon me kaikki kyllä kykenemme.

Kiitos Mr. Ääni, kun olet niin ihana.

Jos haluatte tutustua tarinamme alkuun ja siihen, miten se kasvoi ihastukseksi ja tapailuksi, kannattaa mennä Instagramiini ja etsiä sieltä kohokohta Ihastus. Instassa muutenkin päivitän enemmän ja päivittäin, mitä tunteilleni ja elämälleni kuuluu. Tervetuloa seuraamaan!

Tämä oli ensimmäinen päivä, kun tunsin sisälläni, että ehkä tunteeni on rakkautta eikä enää vain ihastusta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

💮Miksi en ole puhunut ihastuksestani hetkeen💮 Blogissa viimein nyt tämä maailman vaikein tekstini. @belthelka Nyt tämä tulee. Vaikea teksti. Jota olen miettinyt, tuskaillut, ahdistunut. Miksi minua pelottaa niin paljon? Teksti voi olla sekava, mutta niin olen minäkin. Olen pohtinut, kirjoitanko, mitä kirjoitan, miksi en kirjoittaisi. Miksi haluan jakaa itsestäni tämän näin kipeän puolen. Puolen, jota näköjään häpeänkin, koska häpeän tunne on ollut niin valtava, etten ole itsekään sitä ymmärtänyt. Tekstin kirjoittamiseen meni aikaa, koska kipeimmässä kohdassa olin niin sekaisin, etten tiennyt itsekään, mitä kaikkea kävin läpi. Ystävän kanssa keskustelu ja ajan kuluminen saivat jonkinlaisen selvyyden asiaan. Nyt siitä voin kirjoittaa, kun aikaa on jo hieman kulunut. Silti edelleen tämä asia tekee kipeää. Tipuin taivaalta romahtaen kovalle asfaltille. Koin aivan valtavaa häpeää ja noloutta. Meni jonkin aikaa, että pystyin tätä edes kirjoittamaan. Häpeän ja typeryyden tunne, samalla pelko ja ahdistus, että olinko sittenkin antanut itseni tuntea aivan liikaa, toivat juuri ennen nukahtamista alkaneet ahdistuskohtaukset, itkut, unettomat yöt ja epätietoisuuden tulevaisuudesta. Välillä tuntui, etten pääse tästä yli ollenkaan. Häpesin niin paljon tunteitani. Lue koko teksti nyt blogista. Mutta be kind. Tämä oli mulle niin vaikea teksti. Mutta myös tosi tärkeä.💜💜💜💜 @belthelka . . #tunteet #traumat #eronnut #kipu #ahdistus #paniikkikohtaus #menneisyys #hyvinvointi #lapsuus #tunnelukko

Henkilön Helka Belt /Etä-äiti -blogi (@belthelka) jakama julkaisu

Matkan varrelle on mahtunut hyvin paljon vaikeitakin tunteita.

Viime lauantaina vietimme päivän ihan kahdestaan, ilman että kummallakaan oli töitä tai koulua. Tätä tapahtuu harvoin. Ja miten ihana päivä tuo olikaan! Olet ihana rakas.

Jos haluat tutustua siihen, miten koko homma alkoi, luepa täältä tekstini: Löysin hänet televisio-ohjelmasta.

Tässä tekstissä kerron enemmän siitä, kuka on Mr. Ääni.

Kerroin myös hyvin vaikeista tunteistani, häpeästäni ja noloudestani siitä, että tunsin niin paljon häntä kohtaan. Mistä tämä johtui? Lue tekstini Emme me pelkää uutta rakkautta, me pelkäämme mennyttä kipua.

Käsittelin myös läheisriippuvuuttani ja ristiriitaista kiintymysmalliani vähän aikaa sitten.

Kaikesta huolimatta ja juuri kaiken ansiosta olen viimeinkin rakastunut kunnolla. Kuulkaa, se on mahdollista.

Onnellisin terveisin. Helka

Lue myös

X