Etä-Äiti

”Oli ihan kivaa, vaikken saanutkaan” – Tinder-treffini from hell top 2 (plus pari ekstraa)

Teksti:
Helka Belt

Tinder, treffit, Tinder-treffit. Olkaa hyvä, Tinder-treffini from hell top 2 plus pari ekstraa, joiden kautta jäänkin määrittelemättömän pituiselle treffailutauolle.

Menen sovittuun ravintolaan, olen hieman ajoissa. Treffiseura tulee vähän myöhässä. Koetan esitellä itseni, mutta hän aloittaa monologin, joka kestääkin 45 minuuttia. Koetan ystävällisesti nyökkäillä ja mukailla, laittaa väliin jotain omaa pointtia mukaan. Toinen sanoo joo ja jatkaa omaa omituista estradiesitystään, jota en jaksa enää kuunnella, vaan keskityn erittäin intensiivisesti viinilasiini. Sitten hän lopettaa, katsoo minua ja sanoo: ”Sä olisit kyllä kauniimpi ilman etuhiuksia.” Ennen kuin ällistykseltäni ehdin sanomaan mitään, hän jatkaa: ”Ja sinun ei kannattaisi pitää silmälaseja”. Myöhemmin hän sanoo, että olisi ihanaa seurustella (sen jälkeen, kun on kommentoinut kotitaloni pihaa, on kuulema sotkuinen).

Tapahtuu parin päivän päästä:

Tämä sentään tuntuu kivalta tapaukselta. Olemme jutelleet jo melkein viikon Tinderissä, fiilis on hyvä. Me tapaamme ja onpa hän komea ja kiva. Vietämme monta tuntia jutellen ja kävellen. Tämän jälkeen menemme kahville hänen luokseen. Yhtäkkiä huomaan, että Tinder-deittini haluaisi jotain vähän intiimimpää kanssani. Sanon, etten halua. Joudun useaan otteeseen sanomaan, että ei kiitos, mutta hän yrittää silti. Kuitenkin hän vie minut ystävällisesti vielä kotiin, kun viestini on viimein ilmeisesti mennyt perille. Seuraavana päivänä tulee viesti: ”Oli mulla muutenkin ihan kivaa, vaikken saanutkaan”. Hänestä ei kuulu tämän jälkeen enää mitään.

Ei kiitos Tinder-treffejä enää

Että mitenkä sujuu treffailu? From hell, sanon minä. Näitä ennen on edeltänyt yksi herrasmies, joka sanoi, että meni Tinderiin äkkiä eronsa jälkeen, koska oli pakko saada naista ja toinen, joka sanoi, että on eronnut pitkästä liitostaan viikko sitten, mutta on kyllä ihan ok ja valmis treffailuun.

Jos tästä huolimatta pääsee jonkun mukavan oloisen kanssa treffeille, tällöin viimein tulee esille se treffien perimmäinen tarkoitus, joka on peitelty hyvin viestittelyn ajan.

En tiedä muista, mutta minulle tämä nyt riitti. Ensiksi kuluttaa tunteja selaillen profiilien erilaisia kuvia, joista jotkut ei kerro toisesta mitään ja jotkut ihan liikaa. Ja joku kertoo tekstissä vain pituuden, joku vain paikkakunnan, joillekin tärkeintä on kertoa, että kuvassa olevat lapset eivät ole omia, jollakin ei ole nyt mahdollista saada tuoretta kuvaa profiiliin, joku haluaa seksikumppania tai kolmatta pyörää suhteeseensa, tai on etsimässä seksiseikkailua, mutta ihan luvan kanssa. Kaikesta tästä huolimatta uhmaten kaikkia todennäköisyyksiä saa noin kuusikymmentä matchia profiilien kanssa, jotka eivät ole ihan outoja. Näistä suunnilleen noin kymmenen sanoo jotakin tai vastaa viestiin.

Huh.

Noista kymmenestä EHKÄ yksi tuntuu selväjärkiselle ja tämäkin lähettää kuvan omasta sukukalleudestaan heti, kun siirrytään viestittelemään jonnekin muualle. Jos KAIKESTA TÄSTÄ HUOLIMATTA päättää lähteä jonkun mukavan oloisen kanssa treffeille, tällöin viimeistään tulee esille se treffien perimmäinen tarkoitus, joka on peitelty hyvin viestittelyn ajan. Tai seuralainen on jotain aivan muuta kuin viestittely on antanut ymmärtää.

Jos on hankalaa treffailla ilman sovelluksia, on se kyllä vaikeaa niiden kanssakin.

Siis onko se vain minä, vai olivatko nämä huomautukset törkeitä, asiattomia ja huonoa käytöstä?

Ja mitä tulee näihin edellämainittuihin treffeihin, niin voi luoja ne olivat aivan järkyttäviä ja huokaisin kuuluvasti helpotuksesta, kun ne loppuivat. Ja kiitos vain, en aio muuttaa hiustyyliäni tai poistaa silmälasejani. Siis onko se vain minä, vai olivatko nämä huomautukset törkeitä, asiattomia ja huonoa käytöstä?

Luepa tämä, wink wink: Hiustyylini kertoo tärkeästä elämänmuutoksestani

Ja miksi pitää viestitellä viikko, olla mukava ja koettaa saada toinen tykkäämään, jos haluaa vain seksiä? Eikö sitä voi sanoa suoraan heti? Ja mikä tämä juttu on, että laitetaan vielä jälkeenpäin viesti, että ei se mitään, vaikket antanutkaan, mutten mä tässä aio enää viestitelläkään? Voiko tälle muuta kuin nauraa? Koko touhu tuntuu turhauttavalta, erittäin kiusalliselta ja jopa nololta. Miksi tieten tahtoen enää lähtisin tuollaiseen?

Koko touhu tuntuu turhauttavalta, erittäin kiusalliselta ja jopa nololta.

Voi elämän kevät ja nyt lähti Tinder helvettiin. Päätökseni vahvistuu, etten halua nyt treffailla yhtään ketään. Silkkaa ajanhukkaa.

Nyt lähti Tinder, saa nähdä, pysyvästikö.

Lue myös: 
Yhdet mukavatkin treffit
Tinderistä löytyi ihana kumppani
Treffailumaailmassa on vaikeaa, jos on etä-äiti

Että sellasta, terkut Helka

Facebookiin

X