Etä-Äiti

Prinsessa Dianalla oli kosto- ja minulla eromekko! – Niin mitkä?

Teksti:
Helka Belt

Prinsessa Dianan kohdalla puhutaan paljon myös vaatteista. Mm. siitä, että hänellä on ollut ns. kostomekko. Eli upea puku, joka ei ainakaan näytä surua, jos Diana sellaista tunsi kuultuaan, että hänen aviomiehensä oli pettänyt häntä.

Huomasin, että kah, minulla ei kylläkään ole ollut kostomekkoa, mutta eromekko kylläkin. Katsokaapas tätä kuvaparia: olen vasemmalla puolella juuri eronnut viimeisimmästä parisuhteestani. Mekko on vartaloamyötäilevä ja lyhyt. Olen laittanut myös korkeat korot jalkaan. Oikealla puolella olen samassa paikassa vuoden jälkeen. Vaatetus on selkeästi hillitympi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤩Aina ei muutoskuviin tarvi kymmenien vuosien eroa. Tässä eroa on vuosi, sama paikka. Muistan kuinka vuosi sitten olin juuri eronnut, itsetunto alhaalla, alakuloinen, työ oli epätyydyttävää ja olin kummallisen ärtynyt.😥 Molemmat kuvat on ottanut teinini ja kummassakin olen iloinen yhteisestä matkasta.💜🙏 Mutta mun sisäinen matka ja kasvu on HUIMA. nyt tunnen olevani itseni, uskallan sanoa, mitä MINÄ haluan, toteutan itseäni ja piutpaut välitän mitä PITÄISI TEHDÄ.🥰💪 Onneksi uskalsin pyrkiä kohti helkuutta. Se toimii. Ja näkyy. Ja tuntuu tunteena sydämessä.💜 #etääiti #vauvafiblogit #muutos #muutoskuva #change #minä #elämänmuutos #hyvinvointi

Henkilön Helka Belt (@etaaiti) jakama julkaisu

Kuvateksti kertookin, että muutos näkyy muuallakin kuin vaatteissa: suru ja pettymys on kaikonnut ja tilalle tullut onnellisempi Helka.

Onko vaatteilla surun tai uhmakkuuden esilletuominen järkevää?

Muistan selkeästi tuon päivän, kun puin mekon päälleni. Ero oli tuoreempi kuin 20 tuntia. Päätin, että minähän en pilaa lomamatkaa suremiseen tai kaapuun pukeutumiseen. Halusin näyttää, että minä pärjään kyllä, yksinkin.

Ensimmäinen uhmareaktio itseä suojeleva. Itku ja tuska ei iske heti liian kovaa.

Olin tietenkin äärimmäisen surullinen. Mutta ensimmäinen tunne oli uhma. Tämä on tavallista juuri eronneelle. Vaikka jokainen tietää, että suru tulee, on ensimmäinen uhmareaktio itseä suojeleva. Itku ja tuska ei iske heti liian kovaa. Ja samalla halusin myös selvitä yhteisestä matkasta poikani kanssa. Mekko auttoi jaksamaan.

Suru tuli myöhemmin. Uhma oli tiessään.

Dianan reaktio oli kenties samanlainen. Minähän selviän ja en pukeudu säkkiin. Hänet nähtiin heti pettämiskohun jälkeen julkisuudessa. Upeana. ”Monet olisivat jättäneet osallistumatta iltamenoihin Charlesin uutisten jälkeen. Diana kuitenkin päätti edustaa tilaisuudessa häikäisevänä. Se oli hänen kannanottonsa asiaan, useita Dianan iltapukuja jälleenmyynyt Kerry Taylor totesi”, kirjoittaa Ilta-Sanomat.

Niinpä. Varmasti Dianallekin se suru myöhemmin tuli. Ensireaktio kuitenkin auttoi pahimman tuskan yli.

Tärkeintä mielestäni näiden mekkojen jälkeen on miettiä: muistanhan surra myös rauhassa?

Lue myös:
Minullahan oli selvä erotukka!
Mielialani näkyy pukeutumisessani
Facebook-kuvat kymmenen vuoden ajalta kertovat eletystä elämästä

Terkut, Helka (huge Diana-fani)

Tästä Facebookiini

X